Vicenç Martí Cardona firmarà exemplars
També Román Piña Homs, Joan Font Rosselló, Joantoni Horrach i Mateu Cañellas Taberner tenen previst firmar llibres seus a s’estand que tendrà obert sa Fundació Jaume III tot lo dia.
També a sa taula 44 podran trobar la resta d’obres editades per sa nostra fundació, com Llull, es nostro heroi il·luminat, de Francesc Romero, una novel·la històrica il·lustrada i escrita en tres idiomes que presentada..
DÍA DEL LIBRO... 21/04/2017 - 09:53:34

Vicenç Martí Cardona firmarà exemplars de Ba’léyaroh, terra de foners. Diumenge dematí, a s’estand 44 a sa plaça d’Espanya - També Román Piña Homs, Joan Font Rosselló, Joantoni Horrach i Mateu Cañellas Taberner tenen previst firmar llibres seus a s’estand que tendrà obert sa Fundació Jaume III tot lo dia. Diumenge qui ve, amb motiu des Dia des Llibre, Vicenç Martí Cardona firmarà exemplars de sa segona edició de Ba'léyaroh, terra de foners, una contarella en mallorquí que pretén esser un homenatge an es foners balears.

Aquesta rondaia fantàstica de reis, dracs, princeses i foners, il·lustrada amb dibuixos des mateix autor, acaba de sortir de s'imprenta i se pot trobar ja a ses llibreries de s'illa i a sa seu de sa Fundació Jaume III, responsable de s'adaptació an es mallorquí (sa primera edició estava en català estàndar) i de sa correcció ortogràfica i d'estil. Martí Cardona serà es principal convidat des programa En Clau Balear (a Canal 4 Ràdio) dilluns qui ve on mos parlarà d'aquesta nova publicació i des motius que l'han empès a reeditar una rondaia com aquesta.

També firmaran llibres de les 10:00 a les 14:00 a s’estand 44 de sa nostra fundació s'historiador i catedràtic de sa UIB, Román Piña Homs, autor de Ser de los nuestros, un assaig històric que ha estat un èxit clamorós amb prop de dos mil exemplars venuts i que ja va per sa quinta edició; es nostro portaveu, Joan Font, que firmarà exemplars de En defensa des mallorquí i Sa Norma sagrada, aquest darrer escrit juntament amb Joantoni Horrach, que també hi serà; i s'historiador Mateu Cañellas Taberner, que en firmarà de Sa Pàtria mallorquina i Sa Pàtria mallorquina a s'Edat Moderna.

També a sa taula 44 podran trobar la resta d’obres editades per sa nostra fundació, com Llull, es nostro heroi il·luminat, de Francesc Romero, una novel·la històrica il·lustrada i escrita en tres idiomes que presentada fa un parell de mesos. S’estand romandrà obert tot lo dia, de les nou des dematí fins a les vuit des vespre. Els adjunt portada de sa segona edició des llibre Ba’léyaroh, terra de foners que se presentarà próximament.

Horari de firmes:

Vicenç Martí Cardona (Ba'léyaroh, terra de foners): d'11 a 12

Román Piña Homs (Ser de los nuestros): de 10 a 11:30

Joan Font Rosselló (En defensa des mallorquí i Sa norma sagrada): de 10 a 13

Joantoni Horrach (Sa norma sagrada): de 12 a 13

Mateu Cañellas Taberner (Sa pàtria mallorquina I i II): de 13 a 14

Reciente
Visto
Comentado