Consell de Mallorca
Garrido visita els punts conflictius de les carreteres de Maria de la Salut
Els tècnics dels Consell analitzaran les actuacions que s’hi poden dur a terme.
conselldemallorca.net 19/05/2017 - 20:57:24

Garrido visita els punts conflictius de les carreteres de Maria de la Salut

La consellera Mercedes Garrido s’ha reunit amb el batle de Maria de la Salut i altres regidors per parlar dels punts conflictius de les carreteres que passen pel terme municipal. Els tècnics dels Consell analitzaran les actuacions que s’hi poden dur a terme.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat fins a Maria de la Salut per reunir-se amb el batle, Biel Mas, i altres regidors de l’equip de govern municipal. Per part del Consell, també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, i el coordinador en cap de Carreteres.

Durant la trobada, el batle de Maria ha exposat els punts amb més accidentabilitat que hi ha a les carreteres que passen pel terme municipal. A continuació, s’han desplaçat fins a aquests punts per analitzar les solucions que es podrien aportar.

Un dels indrets que s’han visitat és la cruïlla entre la carretera Petra-Santa Margalida (Ma-3340) i la que des d’aquesta arriba a Maria de la Salut (Ma-3520). Aquesta intersecció és un dels punts perillosos pel nombre de cotxes que passen i, com que és un tram molt recte, els vehicles van a més velocitat.

Per altra banda, també s’han visitat dinstints punts de la carretera Sineu-Maria de la Salut (Ma-3520), on hi ha algunes corbes amb perillositat i, al principi de la via, un tram més estret. A partir d’ara, els tècnics de la institució insular analitzaran quines són les solucions més viables a dur-hi a terme.

 

Reciente
Visto
Comentado