Ses Salines
L’Ajuntament completa el ple municipal amb la incorporació de dos regidors de Proposta per les Illes
Els regidors del Pi, José García i Miguel Rigo prenen possessió de l’acta de regidor en substitució de Tolo Salvá i Bernat Bonet.
ajuntamentsessalines 14/11/2017 - 16:14:13

L’Ajuntament completa el ple municipal amb la incorporació de dos regidors de Proposta per les Illes

 

Els regidors del Pi, José García i Miguel Rigo prenen possessió de l’acta de regidor en substitució de Tolo Salvá i Bernat Bonet.

El ple aprova per unanimitat l’adhesió al Pacte ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes.

Aprovació de la modificació de les ordenances generals per habilitar zones de platja o de costa per a cans.

El ple municipal de l’Ajuntament de Ses Salines torna a estar complet després de la presa de possessió de José García i Miguel Rigo com a regidors del grup municipal de Proposta per les Illes (Pi), en substitució de Tolo Salvá i Bernat Bonet, que van abandonar el càrrec ja fa mesos, vacants que no s’havien ocupat fins aleshores.

Una vegada complet, el ple municipal va aprovar per unanimitat l’adaptació del catàleg de Patrimoni de ses Salines al Pla Territorial de Mallorca i la seva exposició pública.

També es va aprovar la modificació de les ordenances que prohibeixen la presència de cans a les platges del municipi perquè el Consistori pugui consensuar amb entitats animalistes i associacions de veïns i entitats diverses l’adequació de zones aptes per a l’ús de mascotes a determinades platges del litoral saliner.

L’Ajuntament revisarà el conveni amb l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB), perquè pugui informar als contribuents saliners i coloniers, ja sigui via telefònica o per correu ordinari sobre avisos i informacions variades en llos de fer-ho únicament per correu electrònic.

A proposta del PP, el ple municipal va aprovar la realització d’un estudi i posterior pla de vigilància de les instal·lacions del camp d’esports de la Colònia de Sant Jordi, per evitar actes de vandalisme.

Per via d’urgència es va aprovar i per unanimitat, l’adhesió de ses Salines al Pacte ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes i a la Declaració Institucional del Consell de Mallorca per commemorar el Dia Intencional contra la violència cap a les dones que es celebrarà el pròxim 25 de novembre.

Finalment, tot i que el batle, Bernat Roig, ja va manifestar i explicar que “s’han fet gestions perquè arribin a bon port”, també es va aprovar per via d’urgència una moció per sol·licitar ajuda supramunicipal per al finançament de la construcció d’una escoleta infantil, prèvia reconversió dels terrenys de rústics a urbans per a usos municipals, de la zona al voltant de l’Escola nova.

 

Reciente
Visto
Comentado