Ses Salines
Arrenquen les obres de substitució de l’enllumenat públic del Casc Antic de la Colònia
Subvencionat íntegrament per la Conselleria de Turisme, el preu d’execució supera els 110.000 €.
ajuntamentsessalines 16/04/2018 - 12:48:28

Arrenquen les obres de substitució de l’enllumenat públic del Casc Antic de la Colònia

Subvencionat íntegrament per la Conselleria de Turisme, el preu d’execució supera els 110.000 €.

El projecte ha patit un greu retard perquè l’empresa adjudicatària no es va presentar a fer les obres.

Finalment s’ha iniciat l’execució del projecte de substitució de l’enllumenat públic de la Colònia de Sant Jordi. Una obra licitada i sufragada íntegrament per la Conselleria de Turisme i adjudicada per 111.718,64 €.

El projecte afecta als carrers que compten amb un enllumenat més deficient i que, per tant, pateixen una major nombre d’avaries durant l’any. Així, se millorarà la xarxa d'enllumenat públic de gran part del Casc Antic, que és on hi havia més problemes, a més del carrer Major, Pescadors, Ponent, Port, Burguera, Gabriel Roca, Doctor Barraquer, Cala Galiota i un tram del carrer Marina, entre d'altres.

El batle, Bernat Roig ha manifestat que “es tracta d’una millora molt necessària, perquè tenim el mateix sistema de fa gairebé 40 anys i ja fallava massa. La intenció és aconseguir un enllumenat públic que funcioni, però no tenim recursos per fer-ho tot de cop, per tant ho anirem fent a trams segons el crèdit disponible”.

A més, el batle ha volgut recordar que “aquestes obres han sofert un retard considerable, i que ja haurien d'estar fetes des d’aquest hivern, però l'empresa adjudicatària no es va presentar al 2017 a fer les obres i s’han hagut de realitzar altres tràmits per fer efectiva l’obra, d'aquí el retard en l'execució del projecte”.

Volem agrair als veïnats afectats per les contínues avaries la paciència mantinguda al respecte i esperam que en breu la problemàtica quedi solucionada completament i ja no es detectin talls de llum ni deficiències en la xarxa d’enllumenat públic de la Colònia”, ha conclòs el batle.


Reciente
Visto
Comentado