Club Voleibol Manacor
Carta que en nom del Club Voleibol Manacor vos volem fer arribar per agraïr a tota la gent i entitats com la vostra, que ens han donat suport en el repte d'assolir la fase d'ascens de Superlliga.
Des d’aquestes línies volem agrair a totes les persones que donareu suport a l’equip de Superlliga2 aquest dia tan especial.
AMN 24/04/2018 - 21:49:06

CARTA AGRAIMENT CLUB

2018, 21 d’abril, 18’51h, Na Capellera estibada de gom a gom, tambors, crits, mamballetes, bategs de cor, emoció, llàgrimes, i les milers d’aferrades que ompliren el poliesportiu el moment en que el CV Manacor es proclama equip de Superlliga, sempre serà recordat en la memòria històrica del nostre club i de Manacor. Un dia per recordar tota la vida i que segur haurà marcat un abans i un després d’un club i d’una ciutat.

Des d’aquestes línies volem agrair a totes les persones que donareu suport a l’equip de Superlliga2 aquest dia tan especial, per poder ser allà i empènyer a l’equip per a munt perquè pogués tocar el cel: volem donar les gràcies a l’Ajuntament, als mitjans de comunicació i als espònsors per voler acompanyar-nos en aquest gran dia, als pares i jugadors, amics i coneguts de cada un de nosaltres per estar al nostre costat aquest moment tan especial, també per les mostres de suport que hem rebut per totes les vies i mitjans de comunicació d’altres persones, amistats, clubs i entitats que no eren presents i que ens feliciten per l’èxit aconseguit, i també de manera especial a totes aquelles persones que algun dia formaren part de les penyes i/o del club com a jugadors o entrenadors i que d’alguna manera el vincle que establiren els ha duit també a voler viure amb nosaltres aquest gran esdeveniment. A tots, moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest somni fet realitat.

De debò des de la Junta del CVManacor, ens sentim orgullosos d’aquesta fita, i sabem que és moment de celebrar, de gaudir, d’assaborir ....perquè qui sap mai més la podrem tornar a tenir a les mans. Mentre gaudirem del somni fet realitat, no ens quedarà altre remei de tornar tancar els ulls per posar un altre somni en fàbrica: poder jugar a SUPERLLIGA.

Sabem que ara ens vendran malsons, moments durs i difícils, d’incertidumbre, moment de moure peces, de posar els peus al terra, i sobretot de valorar i decidir un projecte que mai ens haguessem imaginat. Però sabem que no hi ha res impossible, que amb la força de tots i totes, amb ill.lusió, suport, i esforç tot és possible.

TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

 

Reciente
Visto
Comentado