Santanyí
Èxit de participació en les activitats d’estiu organitzades per Joventut de Santanyí
Entre les escoletes i les diferents iniciatives que la regidoria ha tirat endavant els darrers mesos, s’han registrat gairebé 600 inscripcions.
ajsantanyi.net 14/09/2018 - 11:33:34

Èxit de participació en les activitats d’estiu organitzades per Joventut de Santanyí

Entre les escoletes i les diferents iniciatives que la regidoria ha tirat endavant els darrers mesos, s’han registrat gairebé 600 inscripcions

Més de 500 nins i nines del municipi han participat aquest estiu a les activitats d’oci que han organitzat els Centres Jove de Santanyí i Cala d’Or. Com cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí havia treballat de valent per preparar un estiu divertit i entretingut per a tots els nins i nines del municipi. Aquest esforç s’ha vist recompensat amb un augment considerable d’inscripcions que s’han fet durant els mesos de juliol, agost i setembre.

A més de les ja conegudes escoletes d’estiu que enguany també han dut a terme els professionals de Cucavela, els joves del municipi han pogut conèixer les illes d’Eivissa i Formentera, i també han visitat alguns parcs aquàtics, han anat d’excursió amb barca i han fet esports a l’aire lliure com piragüisme o muntar a cavall.

Des de la Regidora de Joventut esperen haver satisfet totes les necessitats tant dels nostres joves com també dels pares, complementant l’oferta d’activitats d’estiu que també s’han fet durant aquests mesos amb motiu de les festes patronals de cada nucli.

Les activitats que han tingut més èxit han estat la visita a Maraventura, un parc aquàtic instal·lat al mar, que es va haver de fer dues vegades pel gran interès generat. Les places de la primera visita es van esgotar molt aviat. També l’anada al parc aquàtic d’Aqualand va ser tot un èxit, amb més de 100 al·lots apuntats.

En total, a les excursions i activitats organitzades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí hi ha hagut 397 inscripcions. Al campament Hipocampo per a nins i nines de primària hi van anar 44 al·lots, i al campament Eivissa-Formentera, 60. A més a entre les escoles d’estiu de Cala d’Or i Santanyí hi ha hagut més de 200 nins apuntats.

Però per l’equip de Joventut el més important no és la quantitat de participants sinó la qualitat d’allò que s’organitza, com de bé s’ho passen els participants, si volen tornar a repetir i tot el que hi han pogut aprendre.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí, Francisca Vidal, assegura: “Estem molt contents de la gran rebuda que ha tingut per part dels joves del municipi tot el que hem organitzat,ja que no es tracta tan sols d'un espai d'entreteniment o de mantenir ocupats els joves. Anar de campament o fer una sortida és aprendre coses noves a l'aire lliure, fora de l’entorn de casa i de les escoles i al costat d'altres joves de la seva edat, augmenta la seva capacitat d'aprenentatge i independència. En definitiva, fer que els estius siguin una experiència única, que quedi a la memòria dels al·lots per sempre”.

 

Reciente
Visto
Comentado