Santanyí
En marxa les obres de la rotonda d’entrada a Cala Llombards
L’Ajuntament de Santanyí ja ha començat les obres de la nova d’entrada del nucli costaner de Cala Llombards.
ajsantanyi.net 18/01/2019 - 21:14:34

En marxa les obres de la rotonda d’entrada a Cala Llombards

L’Ajuntament de Santanyí ja ha començat les obres de la nova d’entrada del nucli costaner de Cala Llombards. Es tracta d’una infraestructura que ha de servir com a porta d’accés i també per millorar la seguretat, segons ha explicat la regidora de Policia Local,

Maria Pons. Situada a l’entrada de Cala Llombards, just devora del pàrquing que va entrar en funcionament l’estiu passat, ha de reestructurar la circulació i facilitar els accessos per als veïnats.

Maria Pons ho explica: “feia temps que els residents i propietaris de Cala Llombards ens demanaven una millora als accessos al poble. Amb la construcció d’aquesta rotonda també esperem donar-li una entrada que fins ara no tenia. És una llàstima però no hem pogut incloure el desviament a Cala s’Almonia i es Caló des Moro a la rotonda, perquè una de les infraestructures de GESA-ENDESA no s’ha pogut canviar d’ubicació. En qualsevol cas, esperem que la nova rotonda suposi una millora per Cala Llombards”.

Les obres tenen un pressupost de 112.000 euros i podrien estar acabades en uns mesos, abans que comenci la temporada alta i augmenti el nombre de visitants de la zona.

 

Reciente
Visto
Comentado