Socialistes d'Inca
Virgilio Moreno aposta per recuperar el dinamisme econòmic i social de la barriada de Sant Francesc
El candidat socialista proposa revitalitzar la barriada amb un pla especial de reforma interior i accions que tornin a connectar el barri amb el centre de la ciutat.
socialistesinca.org 16/02/2019 - 16:30:49

Virgilio Moreno aposta per recuperar el dinamisme econòmic i social de la barriada de Sant Francesc

El candidat socialista proposa revitalitzar la barriada amb un pla especial de reforma interior i accions que tornin a connectar el barri amb el centre de la ciutat

El batle d’Inca i candidat a la reelecció Virgilio Moreno aposta per recuperar el dinamisme econòmic i social de la barriada de Sant Francesc. “La revitalització de la barriada de Sant Francesc és fonamental per al projecte de ciutat dinàmica, cívica i atractiva que tots volem”, ha dit el candidat socialista. La barriada de Sant Francesc forma part del casc històric de la ciutat i acull l’antic Call d’Inca.

Virgilio Moreno considera necessari tornar a connectar la barriada amb el centre de la ciutat. “Sant Francesc és una barriada històrica, amb molta tradició i dinamisme, però algunes decisions urbanístiques l’han deixat de banda. És imprescindible reconnectar-la amb el centre i tornar a creure en el seu potencial”, ha explicat Virgilio Moreno. En aquest sentit, el candidat socialista aposta per tomar el mur del Mercat Cobert i per donar continuïtat al carrer Rector Rayó fins al carrer del Born per obrir la barriada al centre de la ciutat.

El candidat socialista també ha explicat als veïns la intenció de plantejar un Pla Especial de Reforma Interior (PERI) en el centre històric de la ciutat per impulsar una forta inversió pública i privada que millori els carrers i els habitatges. “L’objectiu és recuperar el barri antic com a motor econòmic de la ciutat i fer-lo més atractiu per a veïns i visitants”, ha comentat Virgilio Moreno.

Virgilio Moreno ha visitat el barri de Sant Francesc i ha conversat amb els veïns sobre tots aquests projectes. Les trobades també han servit per conèixer de primera les seves demandes i propostes dels veïns. La visita s’emmarca dins el projecte “Inca som tots” que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. “El nostre objectiu és seguir marcant el ritme i liderant aquest canvi transformador, des del diàleg i la col·laboració amb tothom”, ha explicat el candidat socialista.

 

Reciente
Visto
Comentado