Santanyí
La Malcontenta se estrena al Teatre Principal de Santanyí
El Somni Produccions adapta la novel·la de Sebastià Alzamora, amb Agnès Llobet com a protagonista i José Martret com a director
ajsantanyi.net 20/02/2019 - 16:38:12

La Malcontenta se estrena al Teatre Principal de Santanyí

El Somni Produccions adapta la novel·la de Sebastià Alzamora, amb Agnès Llobet com a protagonista i José Martret com a director.

La Malcontenta és el retrat d’una dona forat i vulnerable de la Mallorca de principis del segle XIX que intenta alliberar-se desafiant el seu destí. Aquesta història creada pel novel·lista Sebastià Alzamora, es trasllada als escenaris de la mà del director José Martret i amb Agnès Llobet en el paper principal. I el Teatre Principal de Santanyí serà on es podrà veure per primera vegada, ja que es tracta d’una coproducció entre l’Ajuntament de Santanyí i la companyia El Somni Produccions.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt orgullós a la presentació de l’obra, al Casal Balaguer de Palma: “des de l’Ajuntament de Santanyí, sempre hem mostrat el nostre suport a la cultura i als creadors. Per això, quan va aparèixer l’oportunitat de col·laborar en un projecte com aquest, no ho vàrem dubtar. Des de la regidoria de Cultura no podíem deixar escapar l’oportunitat que una producció com aquesta anés associada al nom de Santanyí, i és una gran satisfacció que l’obra s’estreni al Teatre Principal de Santanyí”.

A la presentació, l’actriu Agnès Llobet ha reconegut que tampoc va tenir cap dubte a l’hora d’acceptar el paper, que la convertirà en narradora en primera persona, i que ha de dur tot el pes de la representació. Segons ha explicat el director José Martet, s’ha fet una aproximació al text de Sebastià Alzamora “donant-li una volta”, però mantenint i respectant en tot moment el llenguatge i l’essència del personatge.

La representació s’estrenarà aquest dissabte 23 de febrer a les 20.30, i hi haurà una segona representació diumenge 24 a les 19.00.

 

Reciente
Visto
Comentado