Socialistes d'Inca
Virgilio Moreno proposa la creació d’un alberg juvenil a l’edifici de l’antiga estació de l’Enllaç d’Inca
L’estació de tren de l’Enllaç, que fa temps que no funciona com a estació convencional, era fins ara un punt de transbordament.
socialistesinca.org 26/04/2019 - 14:37:05

Virgilio Moreno proposa la creació d’un alberg juvenil a l’edifici de l’antiga estació de l’Enllaç d’Inca

Virgilio Moreno, batle d’Inca i candidat a la reelecció, proposa la creació d’un alberg juvenil i d’un espai polivalent a l’edifici de l’antiga estació de tren de l’Enllaç, situada dins el terme municipal d’Inca.

L’estació de tren de l’Enllaç, que fa temps que no funciona com a estació convencional, era fins ara un punt de transbordament i, ara que s’ha electrificat tota la línia del tren, serà utilitzada com a baixador. “Gràcies a la mobilització dels veïns i a la bona predisposició de la Conselleria de Mobilitat i dels Serveis Ferroviaris de Mallorca hem aconseguit que l’Estació de l’Enllaç continuï tenint servei de tren. Ara, volem fer una passa més per aprofitar els edificis de l’estació i donar-los un ús perquè puguin ser aprofitats per la ciutadania”, ha explicat el candidat socialista.

Virgilio Moreno s’ha marcat l’objectiu d’arribar a un acord amb els Serveis Ferroviaris de Mallorca per la cessió de l’ús d’aquest espai. “La nostra idea és que les instal•lacions de l’antiga estació del tren de l’Enllaç puguin esdevenir un alberg juvenil que pugui integrar-se dins la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils, com s'ha fet amb altres estacions sense ús arreu del territori”, ha comentat Virgilio Moreno. El candidat socialista apunta que treballarà en aquesta línia si obté la confiança de la ciutadania per continuar com a batle d’Inca la propera legislatura.

Els Socialistes d’Inca també contemplen la possibilitat d’aprofitar les instal•lacions de l’antiga estació de l’Enllaç per crear un espai polivalent per poder fer exposicions, activitats culturals o, fins i tot, una residència per a artistes. “Els darrers mesos, arran de les mobilitzacions per mantenir el servei del tren a l’estació de l’Enllaç, hem mantengut moltes converses amb els veïns de la zona i han sortit moltes idees interessants. Volem posar-les damunt la taula, estudiar-les amb els tècnics municipals i arribar a acords de col•laboració amb SFM”, ha manifestat Virgilio Moreno.

Finalment, Virgilio Moreno remarca que els socialistes aposten per dur endavant polítiques actives en favor de la joventut. “Ens hem marcat com a objectiu ampliar les instal•lacions del Casal de Joves Sa Fàbrica, crear una nova aula d’estudis a la barriada de Crist Rei i instaurar un programa de beques per fomentar les pràctiques remunerades durant els mesos d’estiu”, ha dit el candidat socialista Virgilio Moreno.


Reciente
Visto
Comentado