#HoFaremBé
Llorenç Galmés: “Invertirem fort en els hipòdroms perquè el Pacte ha fet molt de mal al sector del Trot”
El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a mantenir una estreta relació amb la Federació de Trot.
[email protected] 19/05/2019 - 20:01:45

#HoFaremBé

Llorenç Galmés: “Invertirem fort en els hipòdroms perquè el Pacte ha fet molt de mal al sector del Trot”

  • El candidat a la presidència del Consell de Mallorca s’ha compromès a mantenir una estreta relació amb la Federació de Trot

  • Galmés: “Arreglarem les pistes i les instal.lacions i pagarem quan toca; el sector del cavall té el nostre compromís”

 

El candidat popular a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha anunciat avui diumenge al Gran Premi Nacional, que ”invertirem fort en els hipòdroms perquè el Pacte ha fet molt de mal al sector del Trot”. En aquest sentit, ha explicat que “arreglarem les pistes i les instal.lacions i pagarem quan toca; el sector del cavall té el nostre compromís”.

Llorenç Galmés ha incidit en que “el Trot es mereix tot el suport del Consell de Mallorca i així ho farem en governar a partir del 26 de maig”. Així, ha recalcat que “mantendrem una estreta relació amb la Federació de Trot”.

El candidat popular a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha estat especialment crític amb la gestió dels partits d’esquerra perquè “ha estat nefasta pel sector del cavall”. “Només han avançat en el deteriorament dels Hipòdroms i això ha afectat i perjudicat als propietaris de cavalls, al món del Trot i als aficionats”.

Tenim molt clar que promocionaren i impulsarem, a les totes, els grans premis i les carreres de Trot”, ha conclòs Llorenç Galmés.

 

Reciente
Visto
Comentado