PIMECO
ELS CREUERISTES MILLOREN EL MES D’AGOST DEL PETIT COMERÇ DE PALMA
Les vendes al centre augmenten entre un 5 i un 7% aquesta setmana.
pimeco.com 16/08/2019 - 14:58:51

ELS CREUERISTES MILLOREN EL MES D’AGOST DEL PETIT COMERÇ DE PALMA

Les vendes al centre augmenten entre un 5 i un 7% aquesta setmana

Els 60.000 creueristes que al llarg d’aquest setmana fan escala i passegen per Palma han ajudat a canviar una tendència negativa durant aquest mes d’agost a molts petits i mitjans comerciants de la ciutat. Gràcies a l’arribada de creuers els comerços del centre de Palma han vist augmentades les vendes entre un 5 i un 7% respecte l’any passat.

Des de Pimeco celebren aquest augment de vendes en una temporada en què les vendes havien baixat fins al voltant d’un 18%, respecte l’any passat, a la ciutat. La Patronal del Petit i Mitjà Comerç relaciona aquest augment de vendes amb la gran afluència de turistes que visiten Palma aquesta setmana a bord de creuers. Aquesta és la setmana de més afluència turística a Mallorca. Hi arribaran al voltant de 60.000 persones a bord de creuers. “Tot i que alguns el volen demonitzar, no s’ha d’oblidar que el turisme de creuers és vital per al teixit comercial i empresarial de Palma; genera més de 6.000 llocs de feina i es calcula que aporta un Valor Afegit Brut de 256 milions d’euros” manté el president de Pimeco, Toni Fuster.

oni Fuster també destaca que “no tots els comerços de Palma es veuen beneficiats per aquest augment de visitants”. Els barris d’extraradi no es veuen tan beneficiades per la visita de turistes i, en aquestes zones, explica Fuster, “hem de seguir fent feina per recuperar les vendes entre els clients locals, d’aquí que cerquen producte de qualitat i l’atenció propera i càlida que garanteix el petit i mitjà comerç”.

 

Reciente
Visto
Comentado