Institució Alcover
Actes prevists per a les properes setmanes de setembre Institució Alcover
Programació de setembre .
institucioalcover.cat 11/09/2019 - 13:02:29

Programació de setembre

Ens plau informar-vos dels actes prevists per a les properes setmanes de setembre:

. Divendres 13 a les 20h, presentació del nou disc de Vers endins: Despulla't, eixampla't, somriu! dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària al pati de la Institució. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€.

. Dijous 19 a les 20h, presentació del monogràfic de la revista 'El Mirall': Rere les passes d'un gegant. La ruta del diccionari-català-valencià-balear a la Institució Alcover.

. Divendres 20 a les 20h, concert de Ca! amb Joana Gomila i Arnau Obiols dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€.

. Dimecres 25 de les 18 a les 20h, microteatre: Dones valentes de Palestina a la franja de Gaza organitzat pel Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Manacor i l'Espai de Dones de Manacor.

. Divendres 27 a les 20h, concert de Petit amb Joan Castells (veu i guitarra), Curro Viera (bateria), Juanjo Monserrat (guitarra) i Juanjo Tomàs (baix): L'eternitat i el mirall, dins el cicle 'La lluna en vers' organitzat conjuntament amb la Fundació Mallorca Literària. Entrada anticipada 5€ a www.lallunaenvers.cat, i a taquilla 8€.

Esperam que us vengui de gust venir-hi.

 

Reciente
Visto
Comentado