FUNDACIÓ DEIXALLES
EL SHOW DE CANDY KANE I LES ECONOMIES TRANSFORMADORES A LA FUNDACIÓ DEIXALLES
Candy Kane, artista multidisciplinar i cantant drag queen, visitarà centres de Deixalles
deixalles.org 19/09/2019 - 17:37:46

EL SHOW DE CANDY KANE I LES ECONOMIES TRANSFORMADORES A LA FUNDACIÓ DEIXALLES

Candy Kane, artista multidisciplinar i cantant drag queen, visitarà centres de Deixalles, on farà un micre-espectacle amb cançons i molt humor, per apropar al públic l'essència de les economies transformadores des de la seva perspectiva transgressora. Una funció que incita, de forma amena i divertida, a promoure el canvi als nostres hàbits de consum.

LLOC, DIA I HORA DE LES ACTUACIONS:

Dilluns 23 setembre 2019, 11.30 hores.

Botiga Blanquerna (c/ Blanquerna, 5. Palma)

Dimecres 25 setembre 2019, 11.30 hores.

Deixalles Inca (c/ Teixidors, 10. Pol. Can Matzarí. Inca)

Divendres 27 setembre 2019, 11.30 hores.

Deixalles Palma (c/ Cedre, 9. Rafal. Palma)

El personatge de Candy Kane, artista fantàstica, té el seu alter ego en la persona de Mario Alfonso que, en la seva vida quotidiana, és company nostre i treballa a Deixalles Inca, en el taller de donacions i en l'atenció al públic.

Les entitats associades en el Mercat Social Illes Balears celebrem la Setmana de les Economies Transformadores, i des de la Fundació Deixalles proposam aquest divertit micro-espectacle que Candy Kane realitza per difondre la Fira del Mercat Social i install party, i per sensibilitzar sobre l'economia social i solidària des de la seva perspectiva transgressora i transformadora: #AquestaSetmanaHoArreglam

La Fira del Mercat Social i la install party tenen com a objectiu afavorir la visibilitat pública de les empreses i iniciatives del mercat social, facilitant l'accés dels consumidors als productes i serveis amb criteris de consum responsable i afavorint l'establiment de relacions directes entre productors i consumidors.

També pretenem fomentar el coneixement mutu entre els integrants del mercat social i afavorir que puguin intercooperar per satisfer necessitats comunes i compartir recursos.


Reciente
Visto
Comentado