Inca
Ple Ordinari
Dijous 17 d'octubre de 2019,19.30 h.Ajuntament d'Inca
ajinca.net 16/10/2019 - 14:37:46

Ple Ordinari 

Dia: dijous 17 d'octubre de  2019
Hora: 19.30 h
Lloc: Ajuntament d'Inca


CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARI DE 17 D'OCTUBRE DE 2019

ORDRE DEL DIA:

1.    Designació mitjançant sorteig dels membres de les meses electorals per les properes eleccions generals.
2.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei de fems.
3.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per l'aprovació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació de via pública.
4.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança reguladora dels preus públics dels serveis de l’escola d'educació infantil municipals.
5.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança reguladora dels preus públics per la prestació de serveis de l'escola municipal de música.
6.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança reguladora dels preus públics per la prestació de serveis esportius municipals.
7.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica.
8.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa dels serveis de cementeri.
9.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.
10.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles.
11.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius.
12.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de les taxes municipals per reserves de via pública per aparcaments.
13.    Dictamen de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern per la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de les taxes municipals per la utilització privativa del domini públic.
14.    Dictamen de la Comissió Informativa d’Economia i Bon Govern per aprovar el règim de fiscalització i intervenció prèvia limitada i establir els requisits bàsics addicionals.
15.    Proposta de la Batlia per la denominació d'una zona verda d'Inca i l'autorització de la ubicació d'una escultura. 


Reciente
Visto
Comentado