Inca
"Cuines De Campaña", la "4ª Gastro Jornada Solidària", a benefici de Mallorca Sense Fam, en el marc de les Fires d'Inc
L’esdeveniment se celebrarà a la Plaça Orient d'Inca, en el marc de la primera Fira d’Inca.
ajinca.net 17/10/2019 - 17:00:56

L’Escola d'Hotelería de les Illes Balears i la Comandància General de Balears, organitzen un any més "Cuines De Campaña", la "4ª Gastro Jornada Solidària", a benefici de Mallorca Sense Fam, en el marc de les Fires d'Inca. 


L’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i la Comandància General de Balears organitzen, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, "Cuines de Campanya" a benefici de Mallorca Sense Fam, la "III Gastro Jornada Solidària". La jornada consisteix en la degustació del plat de la nostra gastronomia "fideus de roter", que elaboraran els professors i alumnes de l'Escola d'Hoteleria de les llles Balears amb la col·laboració de la Comandància General de Balears.

L’esdeveniment se celebrarà a la Plaça Orient d'Inca, en el marc de la primera Fira d’Inca.  A partir de les 11:00 hores, podran adquirir-se els tiquets degustació a preus populars: plat de fideus: 3,00€ i beguda: 1,00€.  De les 13:00 a les 15:00 hores o fins a fi d'existències es podran degustar els plats elaborats, gràcies a la desinteressada i inestimable col·laboració dels membres de la Comandància General de Balears i dels  alumnes, i professors de l’Escola d'Hoteleria Illes Balears. 

Col·laboren també en aquest esdeveniment, que uneix gastronomia i solidaritat, Impresrapit i Quely, per recolzar el projecte de Mallorca Sense Fam, que no és un altre que el d'ajudar als més necessitats, amb el lliurament d'aliments.

MALLORCA SENSE FAM, neix com a associació sense ànim de lucre en l'estiu de 2009, com a resposta a la pobresa i amb l'objectiu i la voluntat de sensibilitzar a la societat mallorquina davant aquest greu problema. És declarada d'Utilitat Pública per  Govern Balear en 2013 i pel Ministeri de l'Interior, l'11 de juliol de 2013.


Reciente
Visto
Comentado