Inca
Màxima coordinació en matèria de seguretat per Fires i Dijous Bo
La sala de plens de l'Ajuntament d'Inca ha acollit una nova sessió de la Junta Local de Seguretat, que es duu a terme sempre coincidint amb la celebració de les Fires d’Inca.
ajinca.net 18/10/2019 - 09:47:07

Màxima coordinació en matèria de seguretat per Fires i Dijous Bo


La sala de plens de l'Ajuntament d'Inca ha acollit una nova sessió de la Junta Local de Seguretat, que es duu a terme sempre coincidint amb la celebració de les Fires d’Inca. La reunió ha comptat amb la participació del Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el delegat del Gobierno, Ramón Morey, el regidor de Policia, Sebastián Oriol, el cap de la Policia Local, Pep Cañete, el director de l'ISPIB, Vicenç Martorell, el tinent coronel de la Guàrdia Civil, Antonio Jesús Orantos, i diferents membres del Consistori, entre d’altres. 

Durant la trobada, s’ha definit el dispositiu especial que es posaran en marxa per Fires i Dijous Bo amb la finalitat de garantir així la màxima coordinació entre els diferents cossos de seguretat. En aquest sentit, el batle Moreno ha explicat que “comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquestes setmanes de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes”.

Per altra banda, s’ha posat de manifest que Inca es manté com una de les ciutats més segures de Mallorca. “D’acord a les estadístiques de la Policia Local i la Guardia Civil, podem assegurar que Inca és una ciutat segura. I això és degut principalment amb la bona coordinació que existeix entre les diferents forces de seguretat que actuen al municipi.”, ha assenyalat Ramón Morey. 


Reciente
Visto
Comentado