Polèmica decisió del batle
El PP de Felanitx denuncia que el batle els veti a la visita per la cessió de l'edifici de Museu Marítim
Els populars recriminen al Pacte "el desembarcament polític a Felanitx, aquest dimecres, de representants del Govern i del Consell sense haver convidat ni a l'oposició municipal".
[email protected] 14/11/2019 - 07:08:42

Polèmica decisió del batle

El PP de Felanitx denuncia que el batle els veti a la visita per la cessió de l'edifici de Museu Marítim

Els populars recriminen al Pacte "el desembarcament polític a Felanitx, aquest dimecres, de representants del Govern i del Consell sense haver convidat ni a l'oposició municipal"

Catalina Soler: "Representam a milers de felanitxers, no és ni ètic ni admissible que el batle ens veti així"

El Partit Popular de Felanitx denuncia que el batle els veti a la visita per la cessió de l'edifici de Museu Marítim; sent un acte, aquest dimecres, en què s'ha produït un "desembarcament polític a Felanitx de representants del Govern i del Consell sense haver convidat ni a l'oposició municipal".

La portaveu de Grup Popular Municipal, Catalina Soler, incideix en que "re-presentam a milers de felanitxers, no és ni ètic ni admissible que el batle ens veti així". En aquest sentit, assegura que "els partits d'esquerra segueixen passant el rodillo sense cap tipus de contemplació".

A l'acte, a més, ha estat convidada l'Associació de veïnats de Portocolom, la Confraria de Pescadors i representants de Club Nàutic, "lògicament, com lògic era que nosaltres també poguéssim assistir-hi ja que és una cessió important, que ens competeix a tots".

Amb tot, els de Catalina Soler demanen "lleialtat institucional al batle i als seus, respecte al funcionament democràtic d'institucions com l’ Ajuntament i que deixin exercir la tasca de la l'oposició, sense més vetos ni excuses per decisions totalment autoritàries ".

 

Reciente
Visto
Comentado