Inca
Inca omplirà el Nadal d’activitats i animació per fomentar la participació i el comerç
L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui una nova edició del programa “Inca fa Nadal”.
ajinca.net 02/12/2019 - 20:12:15

Inca omplirà el Nadal d’activitats i animació per fomentar la participació i el comerç

L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui una nova edició del programa “Inca fa Nadal”, que inclou totes les activitats nadalenques que se celebraran a la ciutat des del 5 de desembre al 5 de gener. A l’acte de presentació han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, i el regidor de Participació, Andreu Caballlero, juntament amb altres membres del Consistori i representants d’empreses i entitats col·laboradores com l’Associació de Comerciants, Fibwi o Servibroker. 

El 5 de desembre es dóna el sus a les celebracions amb l’encesa de llums, que comptarà amb l'actuació del grup Trencaclosques. Tot seguit, el Club de Futbol Sala serà l’encarregat de prémer el botó que il·luminarà tot el centre d'Inca. Entre els actes destaquen la cavalcada de Pare Noel, que se celebrarà el 23 de desembre, i la cavalcada de Reis, que és dia 5 de gener. A més a més, també hi haurà animació de carrer els dies 21 i 24 de desembre, mercadet de Nadal del 16 de desembre al 4 de gener al Carrer Major, atraccions i trenet, entre altres activitats. 

La solidaritat com cada any torna a tenir el seu protagonisme dins el Nadal Inquer. “Un any més es posa en marxa la iniciativa ‘Apadrina una carta’, perquè cap infant es quedi fora regal. També hi haurà xocolatada solidària a favor de la Fundació Es Garrover, el dia 23 de desembre”, ha destacat el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés. 

Cortés ha assenyalat també que “amb aquest programa hem intentat agrupar tot un conjunt d’esdeveniments per a totes les edats. El nostre objectiu és que la gent surti al carrer, participi dels actes i es potencií el comerç inquer”. Així doncs, la programació nadalenca a Inca de 2019 ajunta actes tradicionals amb novetats i altres esdeveniments que s’han posat en marxa els darrers anys. 


Reciente
Visto
Comentado