Honorar la memòria de les persones com els 21 inquers dels que es té constància
El pròxim diumenge Inca acollirà una diada de motociclisme solidària amb Aspanob i El Memorial de l’Oblit recordarà a les víctimes de la Guerra Civil espanyola
El monument del silenci serà l’escenari d’aquest esdeveniment. Un acte, en el que a més de les institucions, hi seran presents diferents col·lectius ciutadans, i es comptarà amb intervencions de la Unió Musical Inquera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/02/2017 - 04:26:00
Balears, per això feim una crida a tots els amants del motor perquè participin en aquest acte solidari», ha dit Moreno. Han sortit a la venda dos tipus d'entrada un només per l'espectacle i l'altre, també, pel dinar.

El pròxim diumenge Inca acollirà una diada de motociclisme solidària amb Aspanob. El circuit 100 emocions d'Inca serà l'escenari, el pròxim diumenge, de la Diada Benèfica de l'Assocació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (Aspanob). L'acte ha estat presentat pel Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas i per representants d'Aspanob i de la família Jaume Torrens. Precisament Joan Jaume Torrens és un nin de 8 anys aficionat al motocross que pateix leucèmia mieloide. «L'esdeveniment vol fer palesa la situació de Joan, però també de tots els nins oncològics de Balears, per això feim una crida a tots els amants del motor perquè participin en aquest acte solidari», ha dit Moreno. Han sortit a la venda dos tipus d'entrada un només per l'espectacle i l'altre, també, pel dinar.

«Des de la Federació estam molt contents per la rebuda de la iniciativa i la resposta de l'Ajuntament i Consell de Mallorca, però, també, de totes aquelles empreses que donen suport a l'acte solidari» ha comentat Mas. D'aquesta manera, des de l'organització s'espera una gran participació. Cal recordar que Joan Jaume està inscrit en el Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO) des de fa dos mesos. Per aquesta raó des de la família s'ha aprofitat per fer una crida a tota la gent de Balears perquè es facin donants.

Cal recordar que Joan Jaume està inscrit en el Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO) des de fa dos mesos. Per aquesta raó des de la família s'ha aprofitat per fer una crida a tota la gent.

El Memorial de l’Oblit recordarà a Inca les víctimes de la Guerra Civil espanyola. La Comissió 24 de febrer, l’Ajuntament d’Inca i l’Ajuntament de Palma celebraran el pròxim diumenge el Memorial de l’Oblit. Es tracta d’un esdeveniment que, també es realitzarà a la capital balear, en el que es recordaran a les víctimes de la Guerra Civil. L’acte ha estat presentat pel Batle, Virgilio Moreno, el tinent Batle de Cultura, Antoni Rodríguez i per representants de la Comissió 24 de febrer. «Si bé enguany l’acte sorgeix des de l’Ajuntament, pensam que ha de ser un memorial que surti del poble i per això s’ha organitzat de manera plural», ha explicat Rodríguez.

El monument del silenci serà l’escenari d’aquest esdeveniment. Un acte, en el que a més de les institucions, hi seran presents diferents col·lectius ciutadans, i es comptarà amb intervencions de la Unió Musical Inquera i la lectura de poesies a càrrec d’alumnes de l’IES Pau Casesnoves i de l’IES Berenguer d’Anoia. «Per Inca és important aquest acte per rescatar i honorar la memòria de les persones com els 21 inquers dels que es té constància», ha comentat Moreno. La cloenda de l’esdeveniment serà una ofrena floral oberta a tots els participants de l’acte.   

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado