Infantil Especial. Zona5 Optimil 61 Dakota Alcúdia 54.
Zona 5 Es Tennis Manacor 73 Montuïri 29. Victòria de les cadets aquest partit era de la primera volta. Després de la derrota de fa dos dies contra el Sant Josep
Cadet preferent. Zona5 Cas Bombero 45 Sant Josep 47. Partit estrany a on els primers períodes ha dominat el Sant Josep però els dos darrers el Zona5 s'ha possa't al davant al marcador.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2017 - 02:41:00
Junior. Cb La Salle 54 - Zona 5 Silleria Llevant 69. Bon partit en línies generals una bona sortida al primer parcial 14-20 ja va condicionar el partit. El segon quart les locals aconseguiren millors solucions.

Mini especial. Montuiri 82 Zona 5 Gasolinera Repsol ES Febrer Marti S.L 31. Partit on hem donat una passa endarrere, hem tornat a jugar molt estàtiques, moltes males decisions i males lectures de les situacions, hem tornat a abusar del bot, no hem jugat en equip i en defensa hem tornat a estar poc intenses i només ens dedicàvem a ficar la mà en lloc de defensar, sempre arribàvem una passa tard a tot i deixàvem que la pilota fes el que volgués.

El partit ha anat com la setmana d'entrenaments, ja que només es pot salvar l'entrenament del dimecres. Hem de ser conscients des d'on progressem i que al partit vàrem fer una passa endarrere a la nostra progressió, i una vegada en som conscients ens toca canviar coses per seguir millorant i tornar a caminar endavant. Com a bona notícia tenim en Tià que es va recuperant i ja comença a fer més coses. Ànims i força!

Infantil preferent. Zona 5 Caixa Colonya Pollença 29 - 70 Bunyola. Partit en què les del Zona 5 han lluitat però han estat superades per un equip molt superior en atac i sobretot amb una defensa molt intensa.

Infantil preferent. Zona 5 Caixa Colonya Pollença 29 - 70 Bunyola. Partit en què les del Zona 5 han lluitat però han estat superades per un equip molt superior en atac i sobretot amb una defensa molt intensa. A seguir fent feina.

Infantil Especial. Zona5 Optimil 61 Dakota Alcúdia 54. Partit molt dur el jugat a na Capellera, s'ha arribat al descans 6 a baix al marcador, i 41/41 ha acabat el tercer període, a partir d'aquí la lesió de na Marina i na Xisca ha condicionat el partit però compensat per l'eliminació de jugadores per 5 faltes del Dakota al final victòria del Zona5.

Cadet preferent. Zona5 Cas Bombero 45 Sant Josep 47. Partit estrany a on els primers períodes ha dominat el Sant Josep però els dos darrers el Zona5 s'ha possa't al davant al marcador i a partir de la lesió de na Jeni faltant 3min.per acabar el Sant Josep va capgirar el marcador.

Cadet femení especial. Zona 5 Es Tennis 38 - Bsa 76. Derrota davant un equip molt superior a nosaltres. Massa accions fallides i poca solidesa amb defensa i davant un equip tan superior no hem pogut fer res. A seguir fent feina. Vull remarcar que avui hem començat a la pista de bàsquet i a la mitja part hem canviat de camp jugant tota la segona a part al camp de volei, perquè la pista patinava moltíssim.

Zona 5 Es Tennis 40 Sant Josep 71. Derrota contundent davant un equip molt superior al nostre. El marcador ho diu tot. Molta diferència entre els dos equips. A nosaltres ens va servir x fer un entrenament. A seguir fent feina.

Zona 5 Es Tennis 73 Montuïri 29. Victòria de les cadets davant el Montuïri, aquest partit era de la primera volta. Després de la derrota de fa dos dies contra el Sant Josep avui ens ha tocat el Montuïri, hem recuperat sensacions i hem vist q necessitem millorar, així que a fer feina s'ha dit.

Junior. Cb La Salle 54 - Zona 5 Silleria Llevant 69. Bon partit en línies generals una bona sortida al primer parcial 14-20 ja va condicionar el partit. El segon quart les locals aconseguiren millors solucions contra la nostra zona i arribarem a la mitja part 4 a dalt. 28-32. El tercer quart ja vàrem augmentar la nostra defensa essent més agressives en el rebot defensiu i sortint molt bé de la pressió de les locals. Arribarem 11a dalt al darrer quart 41-52. El darrer quart encara mantingueren la concentració i finalment aconseguirem una bona victòria fora camp.


A casa:


Mini Especial

Zona 5 Gasolinera Repsol ES Febrer Marti S.L - Sa Pobla

12.00h 18/02/17


Infantil preferent

Zona 5 Ca'n Nofre - Dakota Alcudia

10.30h 18/02/17


A fora:


Infantil preferent

Sa Pobla - Zona 5 Caixa Colonya

17.00h 18/02/17


Infantil especial

Montuiri - Zona 5 Optimil

17.00h 18/02/17


Cadet especial

Montuiri - Zona 5 Es Tennis

09.30h 19/02/17


Cadet preferent

Cide - Zona 5 Cas Bombero

12.00h 19/02/17


Junior

Alcazat - Zona 5 Silleria llevant

13.30h 18/02/17.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado