Després d'arribar al descans 10 punts per davall (21-31) les infantils realitzaren....
Bàsquet Manacor: Les mini femení Bufete Perelló s’imposaren per 2 punts al Joventut Mariana (46-44) en un partit molt emocionant i el mini masculí Bar Can Nofre va aconseguir la 1ªvictòria de la 2ª volta
Finalment el cadet femení Antonel·la-Omm no va tenir dificultats per vèncer al Calvià per 70 a 54. Llàstima que els sèniors de la 1a autonòmica Càriques Sunyer perdessin de 2 contra el Sant Josep.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2017 - 15:49:00
El segona autonòmica masculina Fontaneria Pujol va perdre per un ampli marge a cal líder i, així, es manté al mig de la taula amb 2 victòries i 2 derrotes. També el 2a autonòmica femenina Bar 2 cantons..

Bàsquet Manacor. Infantil femení especial. B. Manacor Òptica Es Centre, 55 - , B. Ciutat d'Inca 57. Després d'arribar al descans 10 punts per davall (21-31) les infantils realitzaren un tercer període memorable amb 22 punts anotats i només 12 de rebuts que deixava el partit en empat a 43. El joc de les manacorines era vistós, agressiu en la defensa de la pilota, la qual els permetia córrer el contraatac amb gran efectivitat. Però la fi del període suposà també l'inici d'un altre ritme de partit. S'imposaren les defenses i el contacte, s’alentí la circulació de pilota i s'incrementaren els errors.

Un parell de pilotes perdudes permeteren que les visitants es posassin al capdavant. Tanmateix el B. Manacor, a manca de pocs segons, disposà d'un atac per empatar, però l'intent va ser fallit. Ens quedam amb l'actitud del tercer quart: si són capaces de mantenir el ritme adequat, l'equip continuarà el creixement. Sort i endavant.

Bon començament de la segona fase del cadet masculí B Santadreu Sureda amb victòria a la pista del Madre Alberta per 46 a 71 que li dóna el lideratge.

Resum de la jornada. El mini masculí A Tot Motor va caure davant el líder, La Salle de Palma, per 47 a 98 en un partit complicat en què els manacorins aguantaren amb dignitat. En canvi les mini femení Bufete Perelló s’imposaren per 2 punts al Joventut Mariana (46-44) en un partit molt emocionant. Victòria contundent i a domicili de l’infantil femení B Creuers Illa Balear contra el Dakota Alcúdia (23-40). El mini masculí Bar Can Nofre va aconseguir la primera victòria de la segona volta contra el Madre Alberta que li donarà confiança per als pròxims encontres. Bon començament de la segona fase del cadet masculí B Santadreu Sureda amb victòria a la pista del Madre Alberta per 46 a 71 que li dóna el lideratge.

De la seva banda, el cadet especial Agrupació Mútua va saldar sense problemes la vista a l’UADIS i es manté quart a la classificació. Finalment el cadet femení Antonel·la-Omm no va tenir dificultats per vèncer al Calvià per 70 a 54. Llàstima que els sèniors de la 1a autonòmica Càriques Sunyer perdessin de 2 contra el Sant Josep, rival directe que de moment pren el tercer lloc als manacorins. El segona autonòmica masculina Fontaneria Pujol va perdre per un ampli marge a cal líder i, així, es manté al mig de la taula amb 2 victòries i 2 derrotes. També el 2a autonòmica femenina Bar 2 cantons va perdre àmpliament a La Salle contra el Dakota i es manté a la zona intermèdia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado