El Mercat d’Inca aposta per la creació d’una zona específica d’artesania.
El tradicional Mercat d’Inca que es celebra tots els dijous, ha estrenat una zona dedicada exclusivament al producte d’artesania en total són 20 parades que han començat
«Creiem que dins les polítiques per atreure visitants cap a la ciutat, poder tenir una zona d’artesania al mercat setmanal pot ser un focus d’atracció, sobretot, a la temporada turística».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/03/2017 - 07:30:00
«Aquesta és una de les recomanacions que contempla el pla estratègic del mercat i que s’ha validat amb la comissió dels venedors», ha explicat Fernández.

El Mercat d’Inca aposta per la creació d’una zona específica d’artesania. El tradicional Mercat d’Inca que es celebra tots els dijous, ha estrenat una zona dedicada exclusivament al producte d’artesania. En total són 20 parades que han començat i aquesta quantitat es duplicarà el pròxim 1 d’abril amb el canvi del mercat d’hivern a mercat d’estiu. El Batle, Virgilio Moreno, juntament amb la regidora de Mercats, María José Fernández han visitat la zona i han xerrat amb els placers. «Aquesta és una de les recomanacions que contempla el pla estratègic del mercat i que s’ha validat amb la comissió dels venedors», ha explicat Fernández.

Aquesta nova zona s'integra, d’aquesta manera, dins de la concepció de mercat permanent; és a dir, els llocs muntarà cada dijous durant tot l'any. Per això s’ha escollit la zona dels carrer Miquel Durán i carrer de la Pau. Posteriorment es té intenció d’ocupar, també el carrer de l’Estrella. «Per atorgar lloc a aquesta ubicació s´ha donat preferència a aquells que estan en disposició de les cartes de mestre artesà o artesà. «Creiem que dins les polítiques per atreure visitants cap a la ciutat, poder tenir una zona d’artesania al mercat setmanal pot ser un focus d’atracció, sobretot, a la temporada turística», ha comentat Moreno.   

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado