Col·legi Rosa dels Vents; de Cala Ratjada el Renshinkan; i Sant Llorenç Guillem Galmés
Les instal·lacions del poliesportiu Marga Fullana van acollir el Torneig Mestre Guillem Galmés. En total varen ser 112 els joves esportistes que van prendre part en aquesta vuitena edició
A la competició varen participar les següents escoles de judo: de Petra, el col.legi Frai Juniper Serra; de Manacor, el Renshinkan, i els col·legis Molí d’en Xema, La Pueza, Simó Ballester.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/04/2017 - 09:34:00
Jaume Vidal i Alcover, Es Canyar, Sa Graduada i sa Torre; de sa Coma el CEIP Punta de n’Amer; de Cala Millor, Col·legi na Penyal; de Son Servera, el Renshinkan; d’Artà, el poliesportiu na Caragol.

112 joves participaren al Torneig Mestre Guillem Galmés de judo. Les instal·lacions del poliesportiu Marga Fullana van acollir el Torneig Mestre Guillem Galmés. En total varen ser 112 els joves esportistes que van prendre part en aquesta vuitena edició. A la competició varen participar les següents escoles de judo: de Petra, el col.legi Frai Juniper Serra; de Manacor, el Renshinkan, i els col·legis Molí d’en Xema, La Pueza, Simó Ballester, Jaume Vidal i Alcover, Es Canyar, Sa Graduada i sa Torre; de sa Coma el CEIP Punta de n’Amer; de Cala Millor, Col·legi na Penyal; de Son Servera, el Renshinkan; d’Artà, el poliesportiu na Caragol; de sa Colònia de Sant Pere, el col·legi Rosa dels Vents; de Cala Ratjada el Renshinkan; i de Sant Llorenç el CEIP Mestre Guillem Galmés.

Amb una posada en escena impecable a càrrec del Renshinkan, la col·laboració de l'AMIPA del col·legi amfitrió i el patrocini de l'Ajuntament de Sant Llorenç, l'èxit va estar assegurat; una vegada més vàrem tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil on els petitets de la modalitat de randori van ser els més aplaudits, mentre que els joves competidors comencen a despuntar i bastants van ser els que van competir per primera vegada. Aquest Trofeu va constar de dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori per les edats van dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 als 14 anys, els no interessats a competir tenien també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S'inicià el campionat amb les paraules de benvinguda per part del president del Renshinkan, Pep Mascaró, i el lliurament de les plaques commemoratives a totes les escoles participants per part de la representants de l’ AMIPA, Marta Nievas. El lliurament de premis van ser a càrrec de les representants municipals, la regidora d’Esport Antonia Bauzá i la regidora d’Educació Alicia Duran.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado