Les activitats tendran lloc al nucli de Sant Llorenç i també a Cala Millor.
Comença a Sant Llorenç la setmana dedicada a l’escriptor Salvador Galmés. Escriptor fonamental de la literatura catalana del primer terç del segle XX
Hi haurà presentacions de llibres, exposicions, espectacles de dansa, concerts, recitals, visites guiades teatralitzades, lectures d’obres de l’autor, una trobada gegantera i demostració de ball.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/04/2017 - 07:50:00
Salvador Galmés. Les activitats començaran el divendres 21 d’abril i acabaran el diumenge 30 d’abril. Tot plegat seran 14 activitats molt diverses.

Comença a Sant Llorenç la setmana dedicada a l’escriptor Salvador Galmés. Escriptor fonamental de la literatura catalana del primer terç del segle XX, estudiós de la figura de Ramon Llull i traductor, Salvador Galmés i Sanxo (Sant Llorenç des Cardassar, 1876-1951) és una figura indispensable de la cultura de Mallorca.

Per recordar la tasca de l’autor i donar-lo a conèixer, l’Ajuntament de Sant Llorenç, entitats ciutadanes i diversos col·laboradors han preparat una intensa setmana dedicada a mossèn Salvador Galmés. Les activitats començaran el divendres 21 d’abril i acabaran el diumenge 30 d’abril. Tot plegat seran 14 activitats molt diverses.

Hi haurà presentacions de llibres, exposicions, espectacles de dansa, concerts, recitals, visites guiades teatralitzades, lectures d’obres de l’autor, una trobada gegantera i demostració de ball. Les activitats tendran lloc al nucli de Sant Llorenç i també a Cala Millor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado