Cuando?. Hoy día 15 de mayo. Hora: de 10 a 13 horas. Plaça Sa Bassa (Manacor).
Hoy de 10:00 a 13:00 en la plaza Sa Bassa de Manacor 220 alumnos del Llevant y Migjorn ponen a la venta productos para 6 proyectos
ICAPE es impulsar las capacidades emprendedoras de los alumnos a través de la creación de una cooperativa, en el caso de Educación Primaria, o de una ONG, en el caso de la ESO.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2017 - 09:55:40
El lunes, los estudiantes pondrán a la venta productos que han elaborado durante el curso o servicios para financiar un proyecto de cooperación (alumnos de Secundaria) o una actividad en grupo Primaria.

Ya están en Sa Bassa montando los 220 alumnos de Manacor, Porto Cristo, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, Santanyí, Campos que participan en el mercado ICAPE y donde los jóvenes demuestran sus capacidades empremdedoras, la creación de empresas cooperativas, y donde venderán sus productos para financiar proyectos de cooperación. Un éxito en Mallorca desde su instauración. Entretenido e interesante.

Cuando?. Hoy lunes día 15 de mayo. Hora: de 10:00 a 13:00 horas. Lugar: Plaça de sa Bassa (Manacor). Alrededor de 220 alumnos de centros escolares de Porto Cristo, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, Campos y Santanyí participarán el lunes en el mercado ICAPE de Manacor, la actividad central del programa de impulso a les capacidades emprendedoras, organizado por el Instituto de Innovación Empresarial-IDI (Conselleria de Trabajo, Comercio e Industria) con la colaboración de la Conselleria de Educación y Universidad.

El acto contará con la presencia de la gerente del IDI, Núria Hinojosa; y la primera teniente de alcalde y delegada de Educación y Desarrollo Local, Catalina Riera. Se atenderá a los medios a las 10.30h.

El acto contará con la presencia de la gerente del IDI, Núria Hinojosa; y la primera teniente de alcalde y delegada de Educación y Desarrollo Local, Catalina Riera. Se atenderá a los medios a las 10.30 horas durante la visita al mercado ICAPE. Los medios de comunicación presentes harán preguntas a los portavoces de los alumnos y profesores.

El objetivo del programa ICAPE es impulsar las capacidades emprendedoras de los alumnos a través de la creación de una cooperativa, en el caso de Educación Primaria, o de una ONG, en el caso de Educación Secundaria. El lunes, los estudiantes pondrán a la venta productos que han elaborado durante el curso o servicios para financiar un proyecto de cooperación (alumnos de Secundaria) o una actividad en grupo (alumnos de Primaria).

220 alumnes emprenedors de la comarca mostren a Manacor les idees, les cooperatives i les ONG solidàries que han creat. El Mercat de l’Emprenedor s’ha celebrat avui dematí a sa Bassa. Uns 220 joves emprenedors de les escoles i instituts de la comarca del Llevant han mostrat tot el que són capaços de fer mitjançant les cooperatives i ONG que han posat en marxa amb els seus companys de classe. Les parades que han estès a la plaça de sa Bassa els alumnes dels centres escolars de Porto Cristo, Capdepera, Sant Llorenç, Felanitx, Campos i Santanyí han format el segon Mercat de l’Emprenedor de Manacor, una fira que ha omplit el centre d’estudiants amb capacitat de fer negoci i d’ajudar els més necessitats.

L’objectiu del programa ICAPE, en el qual s’emmarca el Mercat que s’ha celebrat avui, és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa, en el cas d’educació primària, o d’una ONG, en el cas d’educació secundària. Així, els estudiants han posat a la venda productes que han elaborat durant el curs i que serviran per finançar un projecte de cooperació, en el cas dels alumnes de secundària, o una activitat en grup, en el cas dels de primària.

La regidora d’Educació, Catalina Riera, juntament amb la regidora i gerent de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Núria Hinojosa, han visitat el Mercat de l’Emprenedor, una fira que forma part del projecte educatiu ICAPE, que coordina l’IDI i impulsa les capacitats emprenedores dels estudiants i els familiaritza amb el concepte de responsabilitat social.

“Estam molt agraïts que el mercat se celebri a Manacor, des de l’Ajuntament observam que hi ha molt bones idees darrere la feina que heu fet i us agraïm que vulgueu compartir-ho amb els manacorins i les manacorines”, ha explicat Catalina Riera. L’objectiu general del programa ICAPE és aconseguir que els alumnes “assolesquin les capacitats emprenedores de manera real i estiguin més capacitats per treballar en equip, per prendre decisions, per planificar, per assumir responsabilitats o per comunicar-se”, destacaren des de l’organització.

Així, els alumnes de primària ja han creat les seves cooperatives, amb una idea de negoci clara, el capital inicial, el nom pertinent, un equip directiu, estatuts, imatge corporativa... Els alumnes d’educació secundària obligatòria han constituït les seves ONG. El procés que han seguit és exactament igual a la constitució i funcionament d’una associació real i, a més, cada ONG de les que han creat els escolars ha cercat una entitat solidària com a soci. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado