Ese sábado está la cita del VERMUTEJANT en la Plaza de las Verduras
Fires y Festes de Manacor los 80 actos gratis: Coque Malla en concierto; Pregón de Catalina Vadell;Vermutejant; Cata de Vinos; Carrozas
El domingo 28 de mayo Fira, de las mejores de Mallorca. Las 18:30 de ese día Manacor Balla, con 10 escuelas locales que son las mejores de España. El viernes 2 de junio el Circo Manacorí a las 18h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/05/2017 - 11:00:27
A las 12h de entregan los Premios Ciudad de Manacor 2017 en la Institución Alcover, 18.000 euros en metálico y publicación de las 4 obras (Poesía, Teatro, Novela, y la de Antoni María Alcover.

Los responsables municipales han presentado esta mañana el Programa completo de las Fires y Festes de Primavera de Manacor 2017, donde habrá más de 80 actos relevantes todos ellos gratuitos incluidas las Verbenas y Conciertos. Comienzan el próximo 26 de mayo y terminan el 4 de de junio, sin embargo fuera de programa pero de interés se incluye en las citas a tener en cuenta el viernes 9 de junio a las 20:00h en el Teatro el Reconocimiento de Méritos a Margalida Fullana Sagrera “Botilla”.

Hasta que os llegue el Programa de fiestas os damos unas pequeñas pinceladas de diferentes actos para entrar en boca.. En el Claustro a las 20:30 horas de ese 26 de mayo después de ver bailar a los Cossiers, Pregón a cargo de la directora gerente del Hospital de Manacor Catalina Vadell Nadal y luego en la plaza Ramón Llull desde las 23.00h Verbenas. El sábado 27 es la XIV Mostra de Artes Manuales en el Paseo Antonio Maura/Na Camel.la del CEPA Llevant, de 10 a 13:30h.

18:45 horas el Desfile de Carrozas de las Fiestas y a las 20.00 horas Jornada de Cuina con 7 restaurantes, 2 pastelerías, Café Samba y el bar lo llevará la Fundación Trobada.

Ese sábado está la cita del VERMUTEJANT en la Plaza de las Verduras, vienen cocineros de gran relevancia y famosos, además de los nuestros, desde las 11 horas. A las 12h de entregan los Premios Ciudad de Manacor 2017 en la Institución Alcover, 18.000 euros en metálico y publicación de las 4 obras (Poesía, Teatro, Novela, y la de Antoni María Alcover. Ese sábado a las 19h está la Cata de Vinos de los Tastavins con degustación de productos elaborados y obsequiados por Hiper Centro, todo en el Claustro. Y a las 23:00 horas Tomeu Penya, La Edad de oro del pop español y La Loca Motora. En la Ramóm Llull.

El domingo 28 de mayo Fira, de las mejores de Mallorca. Las 18:30 de ese día Manacor Balla, con 10 escuelas locales que son las mejores de España. El viernes 2 de junio el Circo Manacorí a las 18h en la plaza de Sa Bassa. A las 21:00h Tapas y Glosas. El sábado 3 de junio de 10 a 12 horas V Trobada de Batucadas. Luego hay Vermutejant y a las 18:00h la Trobada de Gigantes. Ese sábado a las 22.00 horas Coque Malla en concierto en la Plaza Ramón Llull, gratis. Con Ca de Bou y Roig. El domingo 4 de junio a las 18:45 horas el Desfile de Carrozas de las Fiestas y a las 20.00 horas Jornada de Cuina con 7 restaurantes, 2 pastelerías, Café Samba y el bar lo llevará la Fundación Trobada que cumple 20 años de historia.  

Les Fires i Festes ofereixen més de 80 actes per a tots els públics, una gran fira i concerts de franc fins al 4 de juny. Les Fires i Festes arriben com cada any coincidint amb les darreries del mes de maig i durant aquests dies “amb els més de vuitanta actes que inclou el programa Manacor es transforma en un gran mostrador de tot el que podem oferir com a ciutat i com a municipi”, ha explicat el regidor de Festes, Mateu Juan. I és que durant la presentació del programa els diferents regidors que amb les seves delegacions participen en l’organització dels diferents actes de les festes han desgranat alguns dels principals actes que recull el programa d’enguany.

“Mostrar tot el potencial de Manacor durant les Fires i Festes no seria possible sense la implicació de les diferents delegacions del consistori i de gran part de les entitats i col·lectius que fan pinya amb l’Ajuntament per poder oferir-vos l’immens llistat d’actes festius, culturals i esportius que celebrarem els propers dies”, ha destacat Mateu Juan. “Com a batle vull donar les gràcies a tots els ciutadans, les entitats i el personal municipal que ha fet feina i en farà més perquè aquestes festes surtin redones”, ha afegit en el mateix sentit el batle de Manacor, Pedro Rosselló.

“Donam el sus dia 26 de maig amb la sortida dels Cossiers i el pregó de Fires i Festes, que enguany anirà a càrrec de la gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell”, explicà el regidor Mateu Juan. “Hem de destacar que enguany tots els actes i els concerts són gratuïts, des del concert de Tomeu Penya, que dissabte dia 27 de maig seguirà amb l’actuació de La edad de oro del pop español i de la Locamotora, fins al concert de dissabte dia 3 de juny en què veurem gratuïtament i en la seva única actuació a Mallorca l’artista Coque Malla i també els grups locals Roig! i Ca de bou”, ha concretat Mateu Juan. “Vos anim que ho aprofiteu tot, des del primer ball dels Cossiers fins a la desfilada de Carrosses i Comparses o la Jornada de Cuina que són el colofó del programa d’enguany”, afegí el regidor de Festes.

Fira amb nou impuls. Des de la Delegació de Comerç, la regidora Maria Isabel Bauzà ha destacat que la XXVI Fira agrícola, ramadera, industrial i artesana de Manacor “presenta un nou impuls perquè hi estan implicats molts dels comerciants i artesans del municipi i seguirem gaudint dels actes que tan bona acollida tenen com l’exposició de rondalles i flors, a més de les tradicionals mostres d’animals autòctons i de demostracions d’eines i feines del camp”, destacà Bauzà. Des de la delegació de Comerç també convidaren tothom a “gaudir del pastís de pobre més gran de la història que els comerciants manacoritzats oferiran dissabte dia 27 de maig” o la XV Jornada de Cuina, que diumenge dia 4 de maig serà un dels actes que servirà per tancar les Fires i Festes d’enguany.

Però les festes començaran molt abans de la Jornada de Cuina, que pràcticament tanca el programa d’actes. “Com cada dissabte a la plaça de ses Verdures els millors xefs de Manacor i la música en directe seran al Vermutejant que, a més, aquestes festes arribarà amb sorpreses perquè cuiners de renom arribaran a Manacor per participar en aquest esdeveniment”, destacà la regidora d’Educació i Desenvolupament Local, Catalina Riera.

“Els Cossiers suposen l’inici simbòlic de les festes i serveixen de crida perquè tothom vagi cap a escoltar el pregó”, afegí Riera. Des del seu departament la regidora d’Educació i Desenvolupament Local destacà “el Gran Circ Manacorí de divendres dia 2 de juny, que tornarà amb nous artistes i números i en què els infants i joves de Manacor transformaran la ciutat en un enorme circ”. A més Riera va voler fes esment a “l’entrega dels Premis Ciutat de Manacor en les categories literàries que serviran per demostrar que som un referent i que Manacor és gran en cultura”.

Per acabar tots els regidors presents destacaren que “el programa de festes surt d’una enorme feina feta en equip per part dels polítics, els tècnics i els representants de les diferents entitats que hi participen”. En aquest sentit el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera, va voler agrair “la implicació de tots els treballadors de la brigada municipal i de tot l’Ajuntament que s’aboquen en cos i ànima a les festes per fer possible que surtin redones”. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Sra Catalina
Y usted ha aceptado hacer el pregon de Manacor,y no queria tanta independencia
Pasmmao
Creo que los ninots estarán. Na Beleta, la Botiquera, el Baciner del Midas, el clan del s,oliers... El duet Maçianer, el errat de colores.
hearn fiona
Lastima que Rafael Nadal no estarà para los Fires y Festes en Manacor. Debe estar en Paris delante del publico 😃en Roland Garros. Tengo mis entradas. Fiona en Paris