El Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas comptarà amb 4 nous vestidors
Inca: Han començat les obres al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas per a la creació de quatre nous vestidors: Amb un pressupost de 140.000 euros
«L'objectiu és que tothom pugui tenir plaça, per això tendrem capacitat per a 600 usuaris, fet que pot suposar donar uns 3.000 serveis, ja que poques persones solen agafar els 3 mesos».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/05/2017 - 08:38:00
ambé, es continuarà amb el servei de cita prèvia que es posà en marxa el passat any, i amb el que s'ha aconseguit esvair les coes per apuntar-se a les activitats esportives.

El Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas comptarà amb 4 nous vestidors per donar servei als esportistes. Han començat les obres al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas per a la creació de quatre nous vestidors. «Aquest és un dels grans dèficits d'aquestes instal·lacions, fet que impossibilita, en moltes ocasions, que hi pugui haver més esdeveniments», ha explicat el tinent batle d'Esports, Gori Ferrà. L'objectiu de l'àrea d'Esports és poder donar un servei necessari per a la demanda que hi ha a la ciutat. Així, el projecte suposarà tenir una zona que, per la seva proximitat a les pistes esportives, propiciarà tenir més usuaris al mateix temps.

Les noves instal·lacions comptem amb un pressupost de 140.000 euros, dels que 90.000 euros són aportats per la conselleria de Cooperació Local del Consell de Mallorca. Per a la construcció es transforma un magatzem i, a més, es fa una nova construcció annexa per a tenir un total de 4 vestidors. Paral·lelament, s'està treballant per habilitar un antic edifici de vestuaris, que està en desús, per fer-hi un magatzem. «Enguany estam centrant els esforços en el Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, on també treballam amb la incorporació d'il·luminació tipus led, pintant tot el perímetre o arreglant les zones enjardinades, entre altres coses», ha comentat Ferrà.

Per altra banda, s'ha presentat una nova edició d'Esportiueig. Aquesta activitat esportiva està adreçada a nins i joves per ocupar el temps de lleure durant els mesos d'estiu. Per part de l'àrea d'Esports s'ha fet, enguany, un esforç econòmic per augmentar el nombre de monitors i poder donar més serveis. «L'objectiu és que tothom pugui tenir plaça, per això tendrem capacitat per a 600 usuaris, fet que pot suposar donar uns 3.000 serveis, ja que poques persones solen agafar els 3 mesos», ha explicat Ferrà. També, es continuarà amb el servei de cita prèvia que es posà en marxa el passat any, i amb el que s'ha aconseguit esvair les coes per apuntar-se a les activitats esportives.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado