MANACOR NOTICIAS - Tu web de noticias en Manacor
La segona Junta Local de Seguretat d'enguany a Inca.
Inca. Més de 300 efectius compondran el dispositiu que vetllarà per la seguretat ciutadana durant les Fires i el Dijous Bo, entre cossos de seguretat, personal sanitari, Protecció Civil i seguretat privada
És molt important la coordinació que s'ha tengut prèvia, però també les pròximes reunions formals entre Guàrdia Civil i Policia Local per tal d'anar treballant molts temes per la nostra ciutat i les excel·lents relacions.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2017 - 10:29:00
Així mateix es pot emprar el tren o els autobusos del TIB per tal de gaudir d'unes cites imprescindibles dins la tardor a Mallorca. Per altra banda, el cap de la Policia Local, Pep Cañete.

Més de 300 efectius compondran el dispositiu que vetllarà per la seguretat ciutadana durant les Fires i el Dijous Bo. La sala de plens ha acollit la segona Junta Local de Seguretat d'enguany a Inca. Ha sigut una reunió en la qual han participat el Batle, Virgilio Moreno, en representació de la delegació del Govern, Rogelio Araujo, el capità de la companyia de la Guardia Civil d'Inca, Antonio M. Mateo, Vicenç Martorell, representant de la Conselleria d'Administracions Públiques, la regidora de Seguretat, Antonia Triguero, el cap de la Policia Local, Pep Cañete i altres regidors i membres dels cossos de seguretat.

Durant l'acte, s'ha subratllat que hi haurà un dispositiu de més de 300 persones, entre cossos de seguretat, personal sanitari, Protecció Civil i seguretat privada durant les tres Fires d'Inca, el dimecres i el Dijous Bo. "És molt important la coordinació que s'ha tengut prèvia, però també les pròximes reunions formals entre Guàrdia Civil i Policia Local per tal d'anar treballant molts temes per la nostra ciutat i les excel·lents relacions", ha dit Moreno.

D’igual manera, dins el pla especial dels esdeveniments s’habilitaran vies d'emergència per arribar a qualsevol punt de la fira amb la màxima immediatesa.

Per enguany, hi haurà una especial cura, per part de la Delegació de Govern en el tema de l'alcohol, sobretot pel que fa a la seva relació amb el trànsit i amb el consum entre menors. "Volem evitar els fets que poden generar un problema social i per això treballarem en diferents àmbits", ha comentat Araujo. Donat el dispositiu s'espera una situació de normalitat davant uns esdeveniments en els quals passaran milers de persones per la capital del raiguer milers de persones. Hi haurà una feina de prevenció i control per part de la Guàrdia Civil amb coordinació amb la Policia Local durant el dimecres i el dijous bo.

Es destinarà la zona de Jaume I i part de la ronda de Migjorn a estacionaments, així com a nous solars destinats a aparcaments. Es preveu una capacitat de més de 1000 places per cada esdeveniment. Aquesta zona s'habilitarà més prest que altres anys perquè la pressió comença abans. Així mateix es pot emprar el tren o els autobusos del TIB per tal de gaudir d'unes cites imprescindibles dins la tardor a Mallorca. Per altra banda, el cap de la Policia Local, Pep Cañete, ha presentat les dades més rellevants del servei. D’aquestes cal destacar els dispositius especials que s’han disposat a les zones de major concurrència com a mesura preventiva. D’igual manera, dins el pla especial dels esdeveniments s’habilitaran vies d'emergència per arribar a qualsevol punt de la fira amb la màxima immediatesa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado