MANACOR NOTICIAS - Tu web de noticias en Manacor
B. Manacor, 47 - B. Campos, 39. Les júniors del B. Manacor retornaven a la competició
Bàsquet Manacor: El mini femení Creuers Illa Balear ho va tornar a aconseguir i es va imposar amb superioritat a la semifinal i a la final contra les minis del Sant Lluís (Menorca)
El cadet masculí Agrupació Mútua s'imposa a Pollença. B. Pollença, 43 - B. Manacor, 95. Partit molt intens per part dels manacorins que provocà una anotació molt baixà per part del Pollença.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2017 - 00:50:00
Dos títols en una setmana i gran alegria per a tot el club. A entrenar a tope i a seguir millorant. Felicitats a totes. Victòria simbòlica del júnior femení Expert-Restaurant Antonel·la.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. HO VAN TORNAR A FER: LES MINIS, CAMPIONES DE LA SUPERCOPA!. El mini femení Creuers Illa Balear ho va tornar a aconseguir i es va imposar amb superioritat a la semifinal i a la final contra les minis del Sant Lluís (Menorca). Dos títols en una setmana i gran alegria per a tot el club. A entrenar a tope i a seguir millorant. Felicitats a totes. Victòria simbòlica del júnior femení Expert-Restaurant Antonel·la

B. Manacor, 47 - B. Campos, 39. Les júniors del B. Manacor retornaven a la competició després d'un any sense equip en aquesta categoria. D'aquesta forma el club manacorí disposa d'equips masculins i femenins a totes les categories del bàsquet mallorquí. Tanmateix l'inici no va ser gaire bo, amb manca de concentració i d'intensitat. De mica en mica, però, les locals van aconseguir entrar en una millor dinàmica que els va permetre disputar una segona part a un gran nivell. Diferència final de12 punts i primera victòria a la categoria júnior. Enhorabona!

Primera victòria dels infantils A Restaurant Es Parc. B. Manacor, 59 - Sant Josep, 57. Sovint només una cistella separa la victòria de la derrota. I això ho tenien ben après els infantils.

Les cadets Òptica Es Centre guanyen a casa. B. Manacor, 68 - CB Consell, 62. Gran actitud i una elevada intensitat de joc durant els quaranta minuts van ser les claus de la victòria. Victòria dels júniors A Fontaneria Pujol. B. Pla, 56 - B. Manacor, 90. Victòria del júnior masculí a la pista del Bàsquet Pla. Gràcies a una gran primera part els manacorins han aconseguit dur-se'n el partit amb una victòria àmplia de 56 a 90. Derrota del júnior B malgrat la lluita fins al final

B. Manacor Materials de Construcció Santandreu Sureda, 39 - U.E Llosetina, 49. A la primera meitat els manacorins es van mantenir ferms en atac, tot i que a la fi només es van imposar per 1 punt per mor de les males finalitzacions i les pèrdues de pilota. Els problemes van començar quan els visitants es van posar en zona, amb baixa anotació dels locals i contraatcs del Llosetina. Els manacorins van estrènyer la defensa però la no van saber aprofitar les recuperacions per anotar. La lluita, idò, no va ser suficient, però cal valorar la bona disposició durant els 40 minuts. A seguir així que els resultats arribaran.

Primera victòria dels infantils A Restaurant Es Parc. B. Manacor, 59 - Sant Josep, 57. Sovint només una cistella separa la victòria de la derrota. I això ho tenien ben après els infantils al partit contra el Sant Josep. El matx va ser molt igualat i es va resoldre als darrers minuts a favor del B. Manacor gràcies a la consistència amb què van aguantar els 40 minuts i a dos robatoris de pilota a la fi del partit, una bona dosi de coratge després de dues derrotes per la mínima.

El cadet masculí Agrupació Mútua s'imposa a Pollença. B. Pollença, 43 - B. Manacor, 95. Partit molt intens per part dels manacorins que provocà una anotació molt baixà per part del Pollença. El B. Manacor va recuperar moltes pilotes que es van convertir en contraatacs, amb finalitzacio amb superioritat numérica. Així tots els parcials van ser abultats menys es tercer quart, en què baixa una mica la defensa dels visitants.A seguir fent feina. El més va ser la bona disposició per part dels jugadors del B. Manacor, que amb sacrifici empenta i coratge van dominar durant els 40 minuts.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado