28 d’octubre a les 19 h al Museu de Manacor i es podrà veure fins el 31 de gener
El III Tast de Cervesa Artesana ofereix marques mallorquines, comerços oberts al carrer de Ciutat, música i un tast de tapes i La V Tardor Poètica fa un homenatge especial als versos de Josep Palau i Fabre i a l’art contemporani
III Tast de Cervesa Artesana diferents forns i restaurants de Manacor oferiran els seus productes pensats per ser el complement perfecte a la cervesa que se servirà.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2017 - 07:11:00
Sant Jaume estaran oberts fins les dotze del vespre per facilitar-ne l’accés i com sempre les dues primeres hores seran gratuïtes”, segons ha apuntat el comerciant Joan Palmer.

El III Tast de Cervesa Artesana ofereix marques mallorquines, comerços oberts al carrer de Ciutat, música i un tast de tapes. El tast se celebrarà dissabte dia 21 a partir de les 19 h a la plaça de Sant Jaume. Manacor es prepara per acollir una nova diada dedicada a la cervesa artesana. La cita serà el proper dissabte dia 21 d'octubre i se celebrarà a la plaça de Sant Jaume gràcies a la implicació d'alguns dels principals productors de cervesa artesana de Mallorca i dels comerciants de la zona. Però això no serà tot perquè durant el III Tast de Cervesa Artesana diferents forns i restaurants de Manacor oferiran els seus productes pensats per ser el complement perfecte a la cervesa que se servirà.

“El tast de cervesa serveix per promocionar aquest producte local i també s’aprofita per dinamitzar diferents zones de la ciutat, enguany el celebram a la plaça de Sant Jaume i comptam amb la col·laboració dels comerciants del carrer de Ciutat i de la plaça, els quals faran mostradors temàtics i animaran tothom a venir a gaudir del tercer Tast de Cervesa Artesana”, ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà. El tast de cervesa està previst pel proper dissabte dia 21 d'octubre i començarà a a partir de les 19 h. Hi participaran els cervesers artesans de les marques Toutalis, Forastera, Sullerica, Cas Cerveser i Beer Lovers.

Clautre de Sant Vicenç Ferrer, els contrabaixistes i cantants Gemma Abrié i Miquel Àngel Cordero presentaran Double BasSing, una proposta que ens conduirà des de la música popular fins al jazz.

A més de les cerveses alguns forns i restaurants de Manacor oferiran un tast dels seus plats i des de Creu Roja, la qual fa feina per millorar la qualitat de vida dels més desafavorits, oferiran altres begudes. A més tots els que participin en el III Tast de Cervesa Artesana també gaudiran d'animació musical, la qual anirà a càrrec del DJ Bernat Garau.

Comerç implicat. Però la jornada dels més cervesers començarà molt abans. “Des de dilluns dia 16 engalanarem els mostradors dels comerços amb temàtica cervesera i dissabte dia 21 els comerciants del carrer Joan Lliteres i de la plaça de Sant Jaume tendrem obert fins les deu del vespre i durant tot el dia posarem indicadors perquè tothom segueixi el camí que mena al tast de cervesa”, ha explicat Jaume Pou en nom dels comerciants del carrer de Ciutat i la plaça de Sant Jaume. Els comerciants també han recordat que en motiu del III Tast de Cervesa Artesana “els aparcaments de la plaça de Sant Jaume estaran oberts fins les dotze del vespre per facilitar-ne l’accés i com sempre les dues primeres hores seran gratuïtes”, segons ha apuntat el comerciant Joan Palmer.

La V Tardor Poètica fa un homenatge especial als versos de Josep Palau i Fabre i a l’art contemporani fet a ca nostra. El cicle ofereix dotze activitats culturals fins el proper 16 de desembre. La cinquena edició de la Tardor Poètica de Manacor aplega propostes de diferents disciplines artístiques a l’entorn de la poesia fins dia 16 de desembre. Així s’oferiran diferents activitats culturals com concerts, exposicions, conferències, documentals o espectacles “en un programa que pretén posar en valor les arts plàstiques, la música i la poesia des dels lírics grecs als versos de Josep Palau i Fabre”, ha explicat la regidora de Cultura, Antònia Llodrà, durant la presentació del programa de la V Tardor Poètica.

Així, una de les principals novetats és que “en aquesta edició anam molt més enllà de la poesia i durant la tardor posam un l’emfasi especial en els creadors artístics que creim que ofereixen una lírica especial”, ha explicat el tècnic municipal de Cultura, Llorenç Carreras. Així fins el 20 d’octubre tothom pot visitar l’exposició El Bestiari a la Torre de ses Puntes de Manacor. Una mostra de l’obra escultòrica de Jaume Canet que es basa el els poemes recollits en El Bestiari d’Apollinaire.

El proper divendres dia 20 d’octubre els músics Mireia Vives i Borja Penalba presentaran a partir de les 20 h al Claustre de Sant Vicenç Ferrer el seu nou treball Línies en el cel elèctric, que defineixen com “un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers”. Una setmana més tard, dia 27 d’octubre i també a les 20 h al Clautre de Sant Vicenç Ferrer, els contrabaixistes i cantants Gemma Abrié i Miquel Àngel Cordero presentaran Double BasSing, una proposta que ens conduirà des de la música popular fins al jazz, passant per versions de pop-rock.

Art contemporani. La col·lecció d’art contemporani de l’Ajuntament de Manacor serà la protagonista de l’exposició Històries, que s’inaugurarà dissabte dia 28 d’octubre a les 19 h al Museu de Manacor i es podrà veure fins el 31 de gener de l’any que ve. “La mostra posa en evidència la feina que s’ha fet durant molts anys a través del Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques i reuneix obres dels darrers trenta anys en una bona mostra de la col·lecció municipal”, expliquen des del departament de Cultura. La fotografia prendrà el protagonsime amb l’exposició Instants, del fotògraf i pianista Jaume Tomàs. La inauguració se celebrarà dissabte dia 4 de novembre a les 19 h a la Torre de ses Puntes i la mostra es podrà visitar fins el 17 de novembre.

La Banda de Música de Manacor i el trío de músics Menaix a Truà format per Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muñoz, mesclaran les veus i els instruments en el concert Menage a banda, que se celebrarà diumenge dia 5 de novembre a l’Auditori de Manacor. El cinema també serà present a la V Tador Poètica amb la projecció del documental Manda Huevos, que retrata la representació dels homes en el cinema espanyol. El documental es podrà veure dijous dia 9 de novembre a les 19 h al Teatre de Manacor i tots els que hi acudeixin podran participar del col·loqui amb el director Diego Galán.

La música i la poesia es tornaran a donar la mà amb Mirades a l’univers, un conte musical que es representarà dissabte dia 18 de novembre a les 20 h a l’auditori del Conservatori Municipal de Música. Es tracta d’una proposta que aplega música electroacústica, imatges i textos que descriuen breument la història de l’Univers. I divendres dia 24 de novembre a les 20 h a la Biblioteca de Manacor la doctora en Filologia Clàssica Antònia Soler pronunciarà la conferència Lírics Clàssics: l’adolescència de la bellesa. Dissabte dia 2 de desembre a les 20 h a l’auditori del Conservatori Municipal de Música es representarà Jo em donaria a qui em volgués, un homenatge al poeta Josep Palau i Fabre que anirà a càrrec de l’actor Miquel Gelabert i del músic Jaume Mallofré.

El cicle es tancarà amb l’exposició Cinc Móns, que s’inaugurarà dissabte dia 16 de desembre a les 19 h a la Sala d’exposicions del Complex s’Estació. Es tracta de les obres que han resultat dels tallers que l’artista Horacio Sapere va fer amb els alumnes del centre APNAB Gaspar Hauser, que acull persones amb transtorns de l’aspectre autista.

Podeu trobar el programa sencer en aquest enllaç: http://www.manacor.org/imgdb/archivo_doc325233.pdf

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado