La Fàbrica Ramis acollirà la segona edició de la Nit del Vi
Salut i Ecologia aposta per donar protagonisme a la producció ecològica a la seva segona edició i La 2ª edició de la Nit del Vi d'Inca serà solidària amb el Càncer
Les propostes de nutrició que regeneren i equilibren el cos, la cosmètica natural o la pràctica d'activitats físiques i energètiques estaran presents a través d'expositors i tallers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/10/2017 - 12:06:00
Inca es consolida com a referent de propostes orientades cap a una concepció de la salut i els hàbits de vida més natural, sostenible i responsable», ha dit Ramis.

Salut i Ecologia aposta per donar protagonisme a la producció ecològica a la seva segona edició. El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre el claustre de Sant Domingo acollirà la segona edició del saló Salut i Ecologia. A aquesta edició s'han marcat com a objectiu donar visibilitat a diferents sectors de producció ecològica i entitats que busquen preservar el nostre patrimoni natural. La regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater, juntament amb el Dr. Felip Ramis, han estat els encarregats de presentar les novetats d'aquest esdeveniment. «Amb la segona edició, Inca es consolida com a referent de propostes orientades cap a una concepció de la salut i els hàbits de vida més natural, sostenible i responsable», ha dit Ramis.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d'una àmplia oferta divulgativa d'aquesta edició desenvolupada a través de conferències, tallers i activitats formatives estarà complementada per atractives propostes de restauració orgànica i altres activitats d'oci. La moda sostenible també serà protagonista en aquesta edició. Les propostes de nutrició que regeneren i equilibren el cos, la cosmètica natural o la pràctica d'activitats físiques i energètiques estaran presents a través d'expositors i tallers en els quals es podrà aprendre com aprofitar al màxim tot el que s'ofereix.

l'Associació Espanyola contra el Càncer. «Amb aquest acte a les fires aconseguim una promoció efectiva del vi de Mallorca i a la vegada podem contribuir amb una entitat local», ha dit Sabater.

Salut i Ecologia comptarà amb la participació d'iniciatives solidàries i entitats que desenvolupen la seva activitat incloent l'ètica i la responsabilitat entre els seus objectius i no condicionades exclusivament per criteris de màxim benefici. Es pretén mostrar, des de l'organització que existeix una altra forma de fer les coses a diferents sectors econòmics com el bancari o el turisme. Aquest any, a més es podrà gaudir d'un nou projecte de restauració orgànica que pretén canviar totalment el concepte d'anar de tapes. Podeu trobar més informació de l'esdeveniment a: http://www.salutiecologia.com/index.htm

La segona edició de la Nit del Vi d'Inca serà solidària amb l'Associació Espanyola contra el Càncer. La Fàbrica Ramis acollirà la segona edició de la Nit del Vi, una activitat emmarcada dins la primera Fira d'Inca. Per presentar les novetats han estat presents el Batled'Inca, Virgilio Moreno, el conseller d'Economia del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, la regidora de Fires, Antònia Sabater, el director de Foment de l'Economia Local, Lluis Socias, el president de Petits Cellers, Guillem Vicens, el president de Pimeco, Bernat Coll, la presidenta d'Activa't Inca, Mar Nicolau i representants de la junta local l'Associació Espanyola contra el Càncer. «Amb aquest acte a les fires aconseguim una promoció efectiva del vi de Mallorca i a la vegada podem contribuir amb una entitat local», ha dit Sabater.

Així el pròxim dissabte 21 d'octubre a partir de les 19 hores, la gent que s'acosti fins a la Fàbrica Ramis podrà gaudir d'un tast de vins de diferents bodegues de Mallorca. Amb el tiquet d'entrada es col·laborarà amb l'Associació Espanyola contra el Càncer. A més, amb l'entrada es podrà aconseguir una copa commemorativa de l'esdeveniment. D'aquesta manera es podrà reutilitzar per a pròximes edicions. Durant el vespre un grup de jazz amenitzarà la vetllada. Per part de les entitats organitzadores, s'espera que l'acte tengui l'acollida que a la primera edició.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado