Té un estil impressionista i la tècnica que utilitza és acrílic sobre llenç.
El pròxim divendres 17 de novembre a les 20.15 el músic i escriptor Tomeu Matamalas ens parlarà del tenor manacorí Bartomeu Massanet, «l’Àngel Massanet»
11 de novembre, a les vuit de l’horabaixa, Rosa M. Dorta, una pintora canària autodidacta, resident des de fa tres anys a Manacor, feia el seu debut amb la seva exposició «Días de sol».
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2017 - 07:45:00
Matamalas és bon coneixedor de tota la història i llegenda del tenor, ja que va haver de documentar-se a fons per preparar la seva novel·la Bel Canto, que fou guardonada amb el Premi de Lloseta.

ACTIVITATS DE S’AGRÍCOLA El cap de setmana passat a s’Agrícola hi hagué força activitat: d¡una banda el dissabte s’inaugurava l’exposició «Días de sol» i d’altra banda el diumenge Victòria Quingles ens oferí un concert amb la seva dolça veu. Pel que fa a l’exposició, el passat dissabte dia 11 de novembre, a les vuit de l’horabaixa, Rosa M. Dorta, una pintora canària autodidacta, resident des de fa tres anys a Manacor, feia el seu debut amb la seva exposició «Días de sol».

Té un estil impressionista i la tècnica que utilitza és acrílic sobre llenç. A l’exposició hi ha una vintena de quadres, tots ells ben coloristes. La majoria de pintures ens mostren escenes marítimes, de vorera de mar, fars, platges; peró també hi ha alguns paisatges i escenes de la natura. Volem recordar que l’exposició es podrà visitar fins el 10 de desembre.

La jove Victòria Quingles va oferir-nos l’endemà, el diumenge, un magnífic recital on ella mateixa s’acompanyava al piano,l i va interpretar alguns poemes musicats per ella mateixa. Va acabar amb una magnífica interpretació de hallelujah de Leonard Coen, que va fer aixecar el públic aplaudint., Maria Dolors Cuenca , Joan Alcover, Miquel Àngel Adrover, Agustí Barta, Pau Riera, Jaume Oliver, Miquel Àngel Adrover son alguns dels autors de les lletres musicades per Victòria Quingles.

El pròxim divendres 17 de novembre a les 20.15 el músic i escriptor Tomeu Matamalas ens parlarà del tenor manacorí Bartomeu Massanet, «l’Àngel Massanet», tot un personatge de finals del segle XIX i començaments del XX. Matamalas és bon coneixedor de tota la història i llegenda del tenor, ja que va haver de documentar-se a fons per preparar la seva novel·la Bel Canto, que fou guardonada amb el Premi de Lloseta.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado