Es tracta d'un conjunt d'activitats i iniciatives comercials...
55 actes per gaudir de la ciutat: El nou arbre de Nadal que han confeccionat els alumnes del centre de formació ha servit d'escenari per la presentació del programa “Inca fa Nadal”
També, destacar que s'aposta per donar força als actes tradicionals com la cursa de Sant Silvestre, les campanades de cap d'any o la colcada dels Reis d'Orient.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/12/2017 - 03:14:00
«Amb aquest programa presentam una oferta d'oci familiar diferent per aquests dies; però també suposarà ser un focus d'atracció de visitants que podran fruir dels nostres comerços i els nostres restaurants».

Es presenta el programa «Inca fa Nadal» amb més de 55 actes per gaudir de la ciutat i dels comerços. El nou arbre de Nadal que han confeccionat els alumnes del centre de formació d'Inca ha servit d'escenari per la presentació del programa «Inca fa Nadal». Es tracta d'un conjunt d'activitats i iniciatives comercials que es duran a terme fins al 7 de gener a la capital del Raiguer.

El Batle, Virgilio Moreno i el regidor de Comerç, Jaume Tortella acompanyats de representants de l'Associació de Comerciants, Activa't Inca, Pimeco, Pimem, Afedeco, Mercat d'Inca, associacions locals i empreses col·laboradores han donat a conèixer les més de 55 accions que podran gaudir els inquers i els visitants durant les festes. «Amb aquest programa presentam una oferta d'oci familiar diferent per aquests dies; però també suposarà ser un focus d'atracció de visitants que podran fruir dels nostres comerços i els nostres restaurants», ha dit Tortella.

Des de l'Ajuntament s'ha subratllat que els nins seran els vertaders protagonistes d'aquestes festes. Tant és així que el 31 de desembre a migdia es farà un cap d'any infantil.

El 5 de desembre es dóna el sus a les festes amb l'encesa de llums. Es tracta d'un acte que començarà amb l'actuació del grup Mel i Sucre. Tot seguit les esportistes del Club Rítmica Inca seran les encarregades de prémer el botó que il·luminarà tot el centre d'Inca. «Enguany els llums estaran presents a algunes zones més que a anys passats, la nostra intenció és crear ambient de festa i promocionar la ciutat», ha dit Tortella. Les activitats de «Inca fa Nadal» es perllongaran fins al 7 de desembre.

Des de l'Ajuntament s'ha subratllat que els nins seran els vertaders protagonistes d'aquestes festes. Tant és així que el 31 de desembre a migdia es farà un cap d'any infantil. També, destacar que s'aposta per donar força als actes tradicionals com la cursa de Sant Silvestre, les campanades de cap d'any o la colcada dels Reis d'Orient.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado