Així mateix, el premini femení 9Gimnàs dominà el seu encontre també a Sa Pobla.
Bàsquet Manacor: L'anècdota de la setmana és un recordatori per a Pablo Raij jugador del nostre club que enguany estudia als EEUU i que aquesta setmana ha debutat amb el seu equip de Minnesota
De la seva banda, els dos equips sènior masculí van saldar positivament els seus compromisos, tant en joc com en resultats. El Càrniques Sunyer, de 1a Autonòmica, s’imposà 85 a 80 al Ciutat d’Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/12/2017 - 12:49:00
L'anècdota de la setmana és un recordatori per a Pablo Raij, jugador del nostre club que enguany estudia als EEUU i que aquesta setmana ha debutat amb el seu equip de Minnesota. Molta sort.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. Novament ha estat una setmana positiva per al joc i els resultats dels equips dels B. Manacor. Un cop més les jugadores del mini A i mini B estan d’enhorabona, ja que ambdós equips han resolt amb victòria els seus partits. El mini femení especial Creuers Illa Balear continua invicte i lidera el campionat després de la visita a Pollença. D’igual manera el mini femení Forn Can Tòfol va guanyar a Sa Pobla en un partit marcat pel fred i la neu. Així mateix, el premini femení 9Gimnàs dominà el seu encontre també a Sa Pobla.

De la seva banda, els dos equips sènior masculí van saldar positivament els seus compromisos, tant en joc com en resultats. El Càrniques Sunyer, de 1a Autonòmica, s’imposà 85 a 80 al Ciutat d’Inca, en un partit ajustat en què els inquers lluitaren de valent fins al final tot i que els manacorins sempre anaren al capdavant. El 2a Autonòmica Sa Gruta Nova va vèncer el Campos per 69 a 62, en una gran remontada dels locals, ajudats per jugadors de l’equip júnior. El cadet masculí Agrupació Mútua continua en ratxa i es va desfer del Cide per 89 a 58 gràcies a una defensa molt agressiva i un bon encert en atac tant en situacions de superioritat com en el 5c5.

L’infantil masculí Restaurant Es Parc s’ha refet de la derrota contra el Sant Agustí i en tan sols 4 dies ha vençut el Pollença a domicili (39-67) i el Cide a casa (84-36). L’infantil masculí B Tot Motor va véncer a La Salle B per 60 a 49, la qual certifica que també tenen bones sensacions. L'infantil femení Bufete Perelló i el júnior femení Expert Petra Son Servera - Restaurant Antonel·la, encara amb unes quantes jugadores lesionades, no van dur sort en els marcadors. No obstant això van donar el millor de si davant Sa Pobla i Andraxt respectivament. L'anècdota de la setmana és un recordatori per a Pablo Raij, jugador del nostre club que enguany estudia als EEUU i que aquesta setmana ha debutat amb el seu equip de Minnesota. Molta sort tant en els estudis, el bàsquet i la nova vida.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado