EL DOJO MURATORE PREPARAT PER CELEBRAR EL SEU XXIII TROFEU
Aquest proper diumenge 18 de Febrer a partir de les 10h ,el Dojo Muratore celebrarà El XIII Trofeu Elite, Memorial Adel Castor pels seus judoques d´entre 3 i 15 anys, al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo
Seran prop de 200 judoques del Dojo ,venguts de diferents escoles de Manacor, Porreres, Inca, Costitx,Santanyi i Son Macià aquells que es donaràn cita per fer gaudir a tot el públic asistent ,i mostrarlis el seu judo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/02/2018 - 16:44:00
18 de Febrer a partir de les 10h ,el Dojo Muratore celebrarà EL XIII TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR pels seus judoques d´entre 3 i 15 anys , al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo.

EL DOJO MURATORE PREPARAT PER CELEBRAR EL SEU XXIII TROFEU ELITE,MEMORIAL ADEL CASTOR. Aquest proper diumenge 18 de Febrer a partir de les 10h ,el Dojo Muratore celebrarà EL XIII TROFEU ELITE, MEMORIAL ADEL CASTOR pels seus judoques d´entre 3 i 15 anys , al Poliesportiu de l´IES de Porto Cristo.

Aquest Trofeu,que ja es la 23 edició es pot celebrar gràcies al patrocini de la tenda: INTERESPORT ELITE , a la colaboració de JOIERIES JUANA i FRUITES TONI POMAR i a la gran ajuda de tots els Judoques Adults i Jovenets que ajuden a montar, desmontar, jutjar, acompanyar..... i atendre perfectament a tots els judoques un diumenge demati per l´única i gran recompensa de veure molt feliços a tots els judoques mes petits del Club, aixi com ells ho varen passar quan eren petits.

Seran prop de 200 judoques del Dojo ,venguts de diferents escoles de Manacor, Porreres, Inca, Costitx,Santanyi i Son Macià aquells que es donaràn cita per fer gaudir a tot el públic asistent ,i mostrarlis el seu judo divertit, complet i educatiu. Esta tothom convidat a assistir i disfrutar d´un mati de judo infantil !!, moltissimes gracies per tot !! , dojo muratore, dani.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado