1.200 persones participen de la II Marxa per la Dona per reclamar la igualtat
El Poliesportiu Mateu Cañellas ha sigut el punt d'encontre pels participants: Inca ha celebrat la II Marxa per la Dona, una passejada d'uns 5 quilòmetres pel centre de la ciutat
«Els inquers hem mostrat de la implicació envers la igualtat, ara ens toca als polítics recollir aquest clam i que es reflecteixi a la nostra acció diària», ha comentat el Batle, Virgilio Moreno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/03/2018 - 13:02:00
La comitiva, amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, ha recorregut diversos carrers pel centre i els participants portaven peces de roba de color morat per celebrar el Dia Internacional de la Dona.

1.200 persones participen de la II Marxa per la Dona per reclamar la igualtat. Inca ha celebrat la II Marxa per la Dona, una passejada d'uns 5 quilòmetres pel centre de la ciutat. L'acte, que ajuntà, a unes 1.200 persones, està emmarcat dins els actes reivindicatius del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. «Estam molt satisfets de la participació, però el que més orgullosos ens fa sentir és la conscienciació que hi ha envers la igualtat que hi ha a la nostra societat a moltes franges d'edat com s'ha pogut veure durant la marxa», ha comentat Maricarmen Oses, regidora d'Igualtat.

El Poliesportiu Mateu Cañellas ha sigut el punt d'encontre pels participants a la II Marxa per la Dona. Allà els voluntaris de l'àrea d'Esports han repartit els dorsals i les bosses commemoratives de l'esdeveniment. A més, han dirigit una sessió d'escalfament per poder fer la marxa de 5 quilòmetres. La comitiva ha estat encapçalada enguany per la Geganta d'Inca, que ha estat portada per diferents membres de la colla gegantera durant tot el trajecte.

La comitiva, amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, ha recorregut diversos carrers pel centre i els participants portaven peces de roba de color morat per celebrar el Dia Internacional de la Dona i reivindicar la igualtat. La Batucada Fieres d’Inca ha posat el ritme a l’esdeveniment. La caminada ha acabat, de nou, al Poliesportiu Mateu Cañellas. «Els inquers hem mostrat de la implicació envers la igualtat, ara ens toca als polítics recollir aquest clam i que es reflecteixi a la nostra acció diària», ha comentat el Batle, Virgilio Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado