Cal destacar que en Toni va ser campió de Balears a la competició tradicional
El passat diumenge 25 de Març , sis professors de Judo del Dojo Muratore es varen desplaçar al poliesportiu de Sineu per prendre part de l´entrenament de la Selecció Balear de Katas
Quatre parelles formen l´equip balear i dues d´elles son del Dojo : La parella formada per dos Mestres Nacionals també : Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà realitzaràn la Kodokan Goshin Jitsu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2018 - 05:22:00
L´altre parella esta formada pel Mestre Nacional : Dani Domínguez i el Monitor : Toni Sureda. Aquesta parella serà la primera vegada que junts competiràn en Katas (tècnica) pero anys anteriors.

EL DOJO MURATORE A L´ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ BALEAR DE KATAS. El passat diumenge 25 de Març , sis professors de Judo del Dojo Muratore es varen desplaçar al poliesportiu de Sineu per prendre part de l´entrenament de la Selecció Balear de Katas que asistirà en representació de la nostra Autonoía al Campionat d´Espaya del proper 7 d´Abril. Aquest entrenament va ser dirigit pels Mestres Nacionals del Dojo : Ponç Gelabert i Guiem Puigserver ambdós Jutges Nacionals de Katas ,qui varen ajudar jutjant i observant meticulossament a totes les parelles que prendràn part a la trobada Nacional per porer corregir al màxim les katas de cada una.

Quatre parelles formen l´equip balear i dues d´elles son del Dojo : La parella formada per dos Mestres Nacionals també : Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà realitzaràn la Kodokan Goshin Jitsu, un exercici de defensa personal moderna amb la qual l´any passat varen aconseguir el seu millor resultat : dues medalles de bronze al Campionat d´Europa ,una a la seva categoria d´edat i una altre a la final Open.

L´altre parella esta formada pel Mestre Nacional : Dani Domínguez i el Monitor : Toni Sureda. Aquesta parella serà la primera vegada que junts competiràn en Katas (tècnica) pero anys anteriors ja han participat amb altres companys i han aconseguit pujar al pòdium Nacional i Europeu. Cal destacar que en Toni va ser campió de Balears a la competició tradicional (lluita dret i terra) en 6 ocasions i que actualment també es un Arbit Nacional destacat, i concretament, el passat cap de setmana va ser seleccionat per arbitrar a la Super Copa d´Espanya d´Alacant. Enhorabona a tots i molta sort pels propers campionats !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado