Lorien Altarriba, Miquel Sureda y Victor Vizcaíno ganadores de ajedrez
Lorien Altarriba, Miquel Sureda, Victor Vizcaíno ganan el Torneo de Ajedrez de Artà organizado por el club Reis i Dames de Llevant, había 55 jugadores
Gracias al AMIPA los 55 jugadores de la comarca pudieron disfrutar de una buena merienda. Después de 7 rondas muy igualadas en primeros tableros, se llegó al final con un triple empate a 6 puntos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/04/2018 - 18:43:00
SAN SALVADOR DE ARTÀ. Este domingo en el pueblo de Artà, se celebró el Torneo de Ajedrez Escuela San Salvador de Artà organizado por el club Reis i Dames de Llevant.

LORIEN ALTARRIBA GANA EN EL COLEGIO SAN SALVADOR DE ARTÀ. Este domingo en el pueblo de Artà, se celebró el Torneo de Ajedrez Escuela San Salvador de Artà organizado por el club Reis i Dames de Llevant.

Gracias al AMIPA los 55 jugadores de la comarca pudieron disfrutar de una buena merienda. Después de 7 rondas muy igualadas en primeros tableros, se llegó al final con un triple empate a 6 puntos. Para mejor desempate el ganador fue Lorien Altarriba seguido de Miquel Sureda y Victor Vizcaíno.

LORIEN ALTARRIBA GUANYA AL COL·LEGI SANT SALVADOR D’ARTÀ. Aquest diumenge al poble d’Artà, es va celebrar el Torneig d’escacs escola Sant Salvador organitzat pel club Reis i Dames de llevant. Gràcies a l’Amipa els 55 jugadors de la comarca varen poder disfrutar d’un bon berenar. Després de 7 rondes molt igualades al primers taulers, es va arribar al final amb un triple empat a 6 punts. Per millor desempat el guanyador va ser Lorien Altarriba seguit de Miquel Sureda i Victor Vizcaíno.

Els premiats varen ser:

General

1.Lorien Altarriba

2.Miquel Sureda (Es Canyar)

3.Victor Vizcaíno (Sant Salvador)

Sub16-14

1. Daniel James García (IES Mossèn Alcover)

2. Seyri Gutierrez (Sant Bonaventura)

3. Paulina Diaz (Sant Bonaventura)

Sub 12

1. Rafel Miquel (Es Canyar)

2. Sandra Luna Cabañas (Punta de n’Amer)

3. Toni Martorell (Molí d’en Xema)

Sub10

1. Cristina Sureda(Es Canyar)

2. Joan Mora (Na Caragol)

3. Andreu Pascual(Molí d’en Xema)

Sub8

1. Didac Lopez (Sant Salvador)

2. Xavi Hernández (Mestre Pere Garau)

3. Toni Peñaranda(Es Canyar)

Millor Sant Salvador: Luis Vizcaíno. Després de l’entrega dels trofeus i medalles es varen sortejar entre tots els participants tres taules d’escacs gràcies a l’Amipa de l’escola Sant Salvador. Agrair a l’Amipa, a la direcció del centre, a tots els nins i als seus pares per fer ajudar a fer més gran els escacs a la nostra comarca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado