El Festival Internacional de Teatre de Teresetes celebra enguany la 20ena edició.
Teatre de Teresetes: Felanitx, Inca, Porreres, Ses Salines i Sineu: El certamen, que es durà a terme entre el 14 i el 20 de maig, portarà a l’illa un total de 20 espectacles
ElFestival Teresetescelebra el 20è aniversari consolidant la seva vessant professional amb la programació dels 2nsMatins Professionalsi amb una aposta decidida per la formació contínua d’alt nivell.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/04/2018 - 18:08:00
www.festivalteresetesmallorca.com. La imatge del cartell de l'edició d'enguany del Festival internacional de Teatre de Teresetes l'ha dissenyat l'artista mallorquí Andreu Terrades, destacat pintor i poeta visual.

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes celebra enguany la 20ena edició. El certamen, que es durà a terme entre el 14 i el 20 de maig, portarà a l’illa un total de 20 espectacles. El FestivalInternacional de Teatre de Teresetes arriba un any més a Mallorca amb espectacles de sala i carrer per a tot tipus de públic, que es representaran a 13 municipis de l’illa. ElFestival Teresetescelebra el 20è aniversari consolidant la seva vessant professional amb la programació dels 2nsMatins Professionalsi amb una aposta decidida per la formació contínua d’alt nivell, amb l’organització del Taller de creació i manipulació de titelles en goma-escuma impartit pel prestigiósÁngel Calvente, guanyador de múltiples guardons, entre els quals 2 premis MAX.

Coincidint amb la celebració de la vintena edició, s’incorporen noves seus al programa; el recentment rehabilitat Can Balaguer i el Teatre Sans, que se sumen als espais habituals Teatre Catalina Valls i Teatre Principal a Palma, seu central del festival. El certamen, que es durà a terme entre el 14 i el 20 de maig, oferirà enguany un total de 20 espectaclesinternacionals, nacionals i locals d’estrena, provinents de l’Argentina, França, Itàlia, Txèquia, Andalusia, Catalunya, País València, Eivissa i Mallorca.

Els municipis d’Alcúdia, Algaida, Bunyola, Felanitx, Inca, Llucmajor, Muro, Palma, Pollença, Porreres, Sa Pobla, Ses Salines i Sineu conformen la xarxa d’enguany on rodaran els espectacles, els detalls dels quals..

Els municipis d’Alcúdia, Algaida, Bunyola, Felanitx, Inca, Llucmajor, Muro, Palma, Pollença, Porreres, Sa Pobla, Ses Salines i Sineu conformen la xarxa d’enguany on rodaran els espectacles, els detalls dels quals ja es poden consultar al web oficial, així com les inscripcions per a les activitats paral·leles i l’adquisició anticipada de les entrades. www.festivalteresetesmallorca.com. La imatge del cartell de l'edició d'enguany del Festival internacional de Teatre de Teresetes l'ha dissenyat l'artista mallorquí Andreu Terrades, destacat pintor i poeta visual. ElFestival Internacional de Teatre de Teresetesés un esdeveniment pioner, que es caracteritza per ser l'únic de Mallorca en la seva especificitat, donant valor al gènere de les teresetes, objectes, ombres i arts associades.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado