El nou parc infantil ocupa la futura plaça Andreu Paris Martorell
Inca inaugura una nova zona de jocs infantils a la nova plaça Andreu Paris al devora de l’avinguda d’Alcúdia: La ciutat disposa d'una nova zona de jocs infantils a la barriada des Cós
12 bancs i enllumenat. A més, s'han creat dues zones de jocs infantils diferenciades per l'edat; un espai per a infants d'1 any fins a 5 anys, i un altre espai destinat a nins i nines de 6 a 11 anys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/07/2018 - 05:31:00
300 metres quadrats amb dues zones de jocs. Aquesta infraestructura és part d'una zona verda de 1.185 metres quadrats situats l'avinguda d'Alcúdia i que són part del desenvolupament del grup Garden.

Inca inaugura una nova zona de jocs infantils a la nova plaça Andreu Paris al devora de l’avinguda d’Alcúdia. La ciutat d'Inca disposa d'una nova zona de jocs infantils a la barriada des Cós. Es tracta d'un espai de quasi 300 metres quadrats amb dues zones de jocs. Aquesta infraestructura és part d'una zona verda de 1.185 metres quadrats situats l'avinguda d'Alcúdia i que són part del desenvolupament del grup Garden a aquest indret.

El Batle, Virgilio Moreno, i el tinent batle d'Inversions, Àngel Garcia, han visitat les noves instal·lacions que ja estan obertes al públic. Es compta amb una superfície enjardinada de 435 metres quadrats amb 35 arbres sembrats i diferents plantes ornamentals. «S'ha escollit un tipus d'arbrat que donarà ombra durant el seu creixement, però, com a novetat i fins que els arbres generin més ombra, s'ha instal·lat un tendal de lona amb una superfície de 40 metres quadrats», ha explicat Garcia.

«Per a nosaltres és important que els més petits puguin tenir espais habilitats d'oci i en els que les famílies puguin estar tranquil·les gaudint plegades», ha dit Moreno.

El nou parc infantil ocupa la futura plaça Andreu Paris Martorell, en la que pròximament es farà una cerimònia per a la col·locació de la placa commemorativa tal com va dictaminar el Ple de l'Ajuntament. El parc disposa de 12 bancs i enllumenat. A més, s'han creat dues zones de jocs infantils diferenciades per l'edat; un espai per a infants d'1 any fins a 5 anys, i un altre espai destinat a nins i nines de 6 a 11 anys.

Els tècnics municipals consideren important aquesta divisió perquè donarà servei a molta població del barri que s'havia de desplaçar a altres llocs del municipi per poder gaudir d'una zona d'esbarjo. Amb aquesta nova zona es dóna continuïtat a l'aposta de l'equip de govern de dotar d'aquest tipus d'infraestructures a les diverses barriades o bé millorar les existents. «Per a nosaltres és important que els més petits puguin tenir espais habilitats d'oci i en els que les famílies puguin estar tranquil·les gaudint plegades», ha dit Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado