Les mini Zona 5 Laboratori 22 començaren la segona volta dins Felanitx
Manacor: Obrin la jornada el Dijous 13 les Sénior Zona 5 Colonya Caixa Pollença al camp del Bàsquet Llucamjor. Femeni. Partit guanyat per 46 a 51 davant un rival que ens va posat les coses difícils
Darrer partit de l'any i de la segona volta que els hi dóna l'oportunitat de jugar amb els 10 millors de la Lliga Insular Femenina. Bon partit de les Sèniors del Zona 5, tot i la victòria ha costat entrar al partit.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/12/2018 - 04:43:00
Les Infantil Zona5 Federópticos perd un partit complicat contra el Bàsquet Andratx per 44 a 51. Bon partit, encara que s'hagi perdut, les 8 nines que conformaven l'equip per la baixa de na Maria de Mar.

Darrers partits de l’any: sorpreses, classificacions i novetats. La setmana anterior començaren els partits després d’unes setmanes de descans pràcticament per part de tots els equips del Club Bàsquet Zona 5. Obrin la jornada el Dijous dia 13 les Sénior Zona 5 Colonya Caixa Pollença al camp del Bàsquet Llucamjor. Sèniors Femeni. Partit guanyat per 46 a 51 davant un rival que ens va posat les coses difícils. Un primer quart on les séniors del Zona 5 han jugat amb ganes de defensar i on l'atac ha estat molt fluid, pero a partir del segon quart l'equip s'ha oblidat de la seva identitat i han anat en picat… i el Llucmajor ho ha aprofitat. A partir de la mitja part s’ha tornat a la defensa que està donant resultats i va donar l’empenta per a trobar un resultat final positiu.

Les mini Zona 5 Laboratori 22 començaren la segona volta dins Felanitx, es va notar el temps que feia que no jugaven però ja ens afirmen que seguiràn fent feina. Enviam molts ànims a na Valeria que va caure i es va lesionar la muñeca per lo que serà baixa unes setmanetes.

Aquesta darrera jornada han guanyat al Ciutat d'Inca Bàsquet per 56 a 63. Partit dur on no s’han perdut les ganes per part dels dos equips, fins que al darrer quart les nostres cadets han conseguit l’aventatge al mercador.

Les Infantil Zona5 Federópticos perd un partit complicat contra el Bàsquet Andratx per 44 a 51. Bon partit, encara que s'hagi perdut, les 8 nines que conformaven l'equip per la baixa de na Maria de Mar han lluitat tot el partit i han guanyat tots els períodes, menys els dos darrers, que s'ha pagat l'esforç i l'expulsió de 4 jugadores ha fet que es finalitzes l'encontre amb 4 jugadores, el proper Dissabte es juguen un partit decisiu dins Ciutat d'Inca per poder entrat a jugar a Lliga Especial, encara que a dia d’avui la plantilla sigui massa justa les nines s'ho mereixen. Ànims!

Les Cadet Zona 5 Parera Manacor han jugat el darrer partit de la primera fase que les certifica com a primeres de grup per la Lliga Especial. Aquesta darrera jornada han guanyat al Ciutat d'Inca Bàsquet per 56 a 63. Partit dur on no s’han perdut les ganes per part dels dos equips, fins que al darrer quart les nostres cadets han conseguit l’aventatge al mercador per a certificar la victòria. Vénen les Festes de Nadal i amb elles, descans per a recuperar sobrecàrregues i entrenaments de preparacoó per la següent fase. Volem destacar la participació de na Carme Pelliser del Cadet de Lliga Preferent, que ha debutat i aportat bons moments al joc d’aquest partit.

Les Sénior Zona 5 Colonya Caixa Pollença acaben invictes la fase de grups després de la victòria per 70 a 45 contra el Club de Bàsquet Capdepera. Darrer partit de l'any i de la segona volta que els hi dóna l'oportunitat de jugar amb els 10 millors de la Lliga Insular Femenina. Bon partit de les Sèniors del Zona 5, tot i la victòria ha costat entrar al partit, fent un primer quart no gaire bo, després a partir del segon han millorat la defensa i a partir d'això ja han pogut jugar amb més tranquil·litat. Ara a recuperar les lesions i passar unes bones festes, perquè l'any que ve els espera una lliga dura.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado