La formació està estudiant presentar un recurs contenciós administratiu
El Pi impugnarà l’acord del Consell de Mallorca d’abandonar la gestió de l’hipòdrom de Manacor “per la manca de capacitat negociadora del conseller Joan Font”
Consell de Mallorca el passat 21 de desembre on es va aprovar que l’ens insular abandonés la gestió de l’hipòdrom de Manacor en el termini màxim de dos mesos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/12/2018 - 12:22:00
Toni Pastor, ha deixat ben clar que “la revocació del conveni amb el consistori manacorí està ple d’irregularitats tant en el fons com en la forma i des d’El Pi considerem que aquest acord és nul.”

El Pi impugnarà l’acord del Consell de Mallorca d’abandonar la gestió de l’hipòdrom de Manacor. La formació està estudiant presentar un recurs contenciós administratiu amb l’objectiu de salvar el recinte i potenciar les carreres de trot. El grup d’El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM ha anunciat que impugnarà l’acord adoptat al plenari del Consell de Mallorca el passat 21 de desembre on es va aprovar que l’ens insular abandonés la gestió de l’hipòdrom de Manacor en el termini màxim de dos mesos.

La formació està estudiant presentar un recurs contenciós administratiu que té per objectiu salvar l’històric recinte i potenciar les carreres de trot. El portaveu d’El Pi, Toni Pastor, ha deixat ben clar que “la revocació del conveni amb el consistori manacorí està ple d’irregularitats tant en el fons com en la forma i des d’El Pi considerem que aquest acord és nul.” Per aquest motiu, segons Pastor, “ farem tot el possible perquè no es dugui a terme i es busqui una sortida que garantitzi la supervivència de l’hipòdrom.”

Segons Pastor, “sempre han considerat que Manacor és un hipòdrom de segona i el seu objectiu és tancar-lo però des d’El Pi no ho permetrem.”

Pastor ha explicat que “s’ha arribat a aquesta situació per la manca de capacitat negociadora del conseller Joan Font que ha tornat a demostrar l’animadversió que té contra els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Manacor.” En aquest sentit, Pastor ha recordat el conflicte que hi va haver fa uns anys amb la depuradora de la ciutat quan ell era batle de Petra.

El portaveu d’El Pi, Toni Pastor, ha apuntat que “el CIM ha demostrat que no aposta pel món del trot i molt menys per Manacor i les famílies de cavallistes que viuen d’aquest esport.” Segons Pastor, “sempre han considerat que Manacor és un hipòdrom de segona i el seu objectiu és tancar-lo però des d’El Pi no ho permetrem.”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Esto no tenia que haber llegado a este punto. Ahora la culpa no será de nadie , pero entre todos han propiciado este "estropicio" Esperemos para en bien de Manacor y su afición, se solucione.