Antonia MªSureda, Jeremi Daniel, Lluis Llodrà; 3 Cintos Negres 1º Dan
El Dojo Muratore despedeix un any ple d´èxits i de grans celebracions, molts han estat els aconteixements que aquest club ha viscut durant els seus 43 anys d´edat ,pero cal destacar els d´aquest any
El Mestre Ponç Gelabert s´examina i supera les proves de Cinturó Blanc-Vermell 8º Dan convertint se en el primer i únic judoka de les Balears en tenir aquest altissim grau.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/12/2018 - 14:49:00
Els Mestres Joana MªPuigserver i Llorenç Gayà, i Dani Domínguez i Toni Sureda acompanyat pel seu Mestre,delegat i jutge Nacional Guiem Puigserver ,pugen a pòdium per 4rt any consecutiu al Capionat d´Espanya.

El Dojo Muratore tanca un 2018 ple d´exits !!. El Dojo Muratore despedeix un any ple d´èxits i de grans celebracions, molts han estat els aconteixements que aquest club ha viscut durant els seus 43 anys d´edat ,pero cal destacar els següents d´aquest any:

El Mestre Ponç Gelabert s´examina i supera les proves de Cinturó Blanc-Vermell 8º Dan convertint se en el primer i únic judoka de les Balears en tenir aquest altissim grau. El Mestre Dani Domínguez s´examina i supera les proves per a ser Cinturó Blan-Vermell 6ºDan convertint-se amb el judoka més jove de Balears en tenir aquest grau i dels més Joves a Nivell Nacional .

El Mestre Dani Domínguez s´examina i supera les proves per a ser Cinturó Blan-Vermell 6ºDan convertint-se amb el judoka més jove de Balears en tenir aquest grau i dels més Joves.

Els Mestres Joana MªPuigserver i Llorenç Gayà, i Dani Domínguez i Toni Sureda acompanyat pel seu Mestre,delegat i jutge Nacional Guiem Puigserver ,pugen a pòdium per 4rt any consecutiu al Capionat d´Espanya de Katas mantenint-se a l´equip Nacional un any més.

El Dojo suma 3 Cintos Negres 1º Dan : Antonia MªSureda, Jeremi Daniel, Lluis Llodrà; Un 2ºDan : Ignasi Galmés; Un 3ªDan : Pep Bordal ; Un 4ºDan: Toni Sureda. El Dojo suma dos Mestres en Defensa Personal: Javi Reche i Llorenç Gayà. El Dojo organitza amb molt d´èxit el Campionat de Balears de Katas per les categories Infantil i Cadet a Porto Cristo i al qual queden Campions Cadetes en Sergi Baqué i Marc Velasco dos judoques del Dojo que entrenen a les classes de Porto Cristo.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado