El Ayuntamiento de Manacor se suma a reflexionar sobre el cáncer
Manacor se suma a reflexionar sobre el cáncer con motivo del Día Mundial una enfermedad que cada día se lleva 26.000 vidas en el mundo
Día Mundial Contra el # Cáncer. Una jornada que dedicamos a visibilizar la lucha de personas y entidades contra una enfermedad que cada día se lleva unas 26.000 vidas en el mundo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2019 - 10:43:03
En un día como el de hoy todos y todas tenemos que hacer incidencia en la prevención, la vida saludable, la investigación científica, la lucha, el amor a la vida y la esperanza!. Gracias AECC Baleares Contra el Cáncer y Aprop.

El Ayuntamiento de Manacor se suma a reflexionar sobre el cáncer y buscar medidas saludables para evitarlo. Hoy, día 4 de febrero, es el Día Mundial Contra el # Cáncer. Una jornada que dedicamos a visibilizar la lucha de personas y entidades contra una enfermedad que cada día se lleva unas 26.000 vidas en el mundo.

En un día como el de hoy todos y todas tenemos que hacer incidencia en la prevención, la vida saludable, la investigación científica, la lucha, el amor a la vida y la esperanza!. Gracias AECC Baleares Contra el Cáncer y Aprop Siempre a tu lado.

Dia Mundial contra el càncer, proporcionades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el Partit Popular de Manacor vol fer les següents aclaracions..

COMUNICAT DE PREMSA. Després de les informacions filtrades en les que s’afirma que l’Ajuntament de Manacor ha rebutjat colocar les pancartes del Dia Mundial contra el càncer, proporcionades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el Partit Popular de Manacor vol fer les següents aclaracions:

En cap moment, el PP ha tengut informació sobre aquesta decisió de tornar les pancartes per estar escrites en castellà i no en català. Si el PP hagués sabut algo al respecte, hagués reaccionat i demanat la col·locació de les pancartes en cas de no haver-se penjat.

En el PP pensam que era imprescindible que aquesta pancarta estigues penjada a primera hora del dia d’avui, el Dia Mundial contra el càncer, i esteim contents de que així hagi estat. Lo important és donar suport a la lluita contra el càncer. 

En el Partit Popular ens agraden les nostres tradicions, pero sempre sense imposicions. I no ens agrada que es faci política amb sa llengua, pero encara ens agrada menys i ens pareix molt greu, voler fer política amb el càncer. Moltes gràcies.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
TONINA
Me parece fenomenal la reaccion del PP de Manacor!!!!!