També ens demostrarà com visitant el poblat podem obtenir informació
Dilluns que ve dia 11 de febrer a les 20.00 h la directora del Museu d’Història de Manacor, Magdalena Salas Burguera, oferirà la conferència “L’Hospitalet Vell un jaciment arqueològic prehistòric”
La xerrada s’integra dins la programació dels Dilluns de l’Obra, però aquesta vegada tendrà lloc a la Torre dels Enagistes, l’edifici històric on està situat el museu, amb l’objectiu de situar i ambientar millor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2019 - 12:26:00
En qualitat de directora de Museu de Manacor, na Magadalena Salas coordina i codirigeix els projectes d’intervenció arqueològica als jaciments prehistòrics de la Ferradura, Cala Morell i l’Hospitalet Vell.

Na Magadalena Salas explicarà la història de l’Hospitalet Vell. Dilluns que ve, dia 11 de febrer, a les 20.00 h, la directora del Museu d’Història de Manacor, Magdalena Salas Burguera, oferirà la conferència “L’Hospitalet Vell, un jaciment arqueològic prehistòric”, en la qual explicarà la història del jaciment i les investigacions que s’hi ha duit a terme durant els darrers cinquanta anys. També ens demostrarà com visitant el poblat podem obtenir informació de com vivien les comunitats prehistòriques del nostre terme.

La xerrada s’integra dins la programació dels Dilluns de l’Obra, però aquesta vegada tendrà lloc a la Torre dels Enagistes, l’edifici històric on està situat el museu, amb l’objectiu de situar i ambientar millor les explicacions de la conferenciant.

En qualitat de directora de Museu de Manacor, na Magadalena Salas coordina i codirigeix els projectes d’intervenció arqueològica als jaciments prehistòrics de la Ferradura, Cala Morell i l’Hospitalet Vell, i al jaciment de Son Peretó. També dirigeix la revista MUSA que edita el mateix museu i que tracta temes històrics i patrimonials de les Illes Balears.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado