Caricatures de Llorenç Morey, que recentment ens va deixar.
El dissabte 23 de febrer a les 19.30 h s'inaugura a la sala d'exposicions de s'Agrícola una mostra de les caricatures realitzades per Tòfol Pastor "Pifol" i Llorenç Morey "Busco"
Cada un té unes peculiaritats extraordinàries, són uns caricaturistes molt especials. Els esperam amb un petit refrigeri per brindar per l'art, els artistes i la cultura de Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/02/2019 - 04:41:00
Des de l'Associació Cultural s'Agrícola els convidam a n'aquesta interessant exposició del quasi centenari "Pifol", el qual segueix dibuixant les seves caricaturés, són moltíssims d'anys de treballar a lapis.

El dissabte 23 de febrer a les 19.30 h s'inaugura a la sala d'exposicions de s'Agrícola una mostra de les caricatures realitzades per Tòfol Pastor "Pifol" i Llorenç Morey "Busco" i que es podrà visitar fins al 9 de març. Des de l'Associació Cultural s'Agrícola els convidam a n'aquesta interessant exposició del quasi centenari "Pifol", el qual segueix dibuixant les seves caricaturés, són moltíssims d'anys de treballar a lapis aquests dibuixos, de moltes, de les personalitats de la nostra comarca. A la seva casa també es poden observar multitud d'obres de pintura, pintades amb la seva habitual mestria.

Igualment a la mateixa exposició es podran observar les característiques caricatures de Llorenç Morey, que recentment ens va deixar. Són dos personatges molt especials que presenten amb els seus traços una forma de moure el lapis que els defineix. Cada un té unes peculiaritats extraordinàries, són uns caricaturistes molt especials. Els esperam amb un petit refrigeri per brindar per l'art, els artistes i la cultura de Manacor. Ana Mascaró, Assessora cultural de s’agrícola.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado