Ella fou una de les pianistes professionals més reconegudes
15 de març a les 20 hores la Institució Alcover de Manacor acollirà el reconeixement a Concepció Vadell, que fou la primera professora manacorina que impartí classes de piano al Conservatori Professional de Palma
Formada per la seva tia Catalina Ferrer i el mestratge del seu pare Jaume Vadell, Conxa va obtenir el primer premi en acabar la seva carrera, i, becada per la Diputació Provincial.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/03/2019 - 01:55:00
A aquest homenatge s’hi afeigeixen el Cor de Fartàritx dirigit per Carme Sánchez, Bartomeu Mut, Maria Antònia Gomila, Sebastiana Galmés i Francesca Sureda.

HOMENATGE DEL COL·LECTIU DONES DE LLEVANT A CONCEPCIÓ VADELL, PIANISTA I PROFESSORA. Dia 15 de març a les 20 hores la Institució Alcover acollirà el reconeixement a Concepció Vadell, que fou la primera professora manacorina que impartí classes de piano al Conservatori Professional de Palma.

Formada per la seva tia Catalina Ferrer i el mestratge del seu pare Jaume Vadell, Conxa va obtenir el primer premi en acabar la seva carrera, i, becada per la Diputació Provincial, va seguir estudis a l’Acadèmia Marshall de Barcelona. Ella fou una de les pianistes professionals més reconegudes a partir de la dècada dels 50, participant als cicles de concerts d’Hivern a Mallorca.

Entre els seus alumnes cal destacar a Andreu Riera, Sebastiana Galmés, Maria Antònia Gomila i Bartomeu Mut. Aquest merescut homenatge comptarà amb l’assistència de Serafí Nebot.

Però la seva categoria interpretativa fou palesa en la seva participació com a solista i pianista a l’Orquestra de Cambra de Manacor; una orquestra dirigida inicialment per Patricio Pizarro i posteriorment pel reconegut guitarrista Gabriel Estarellas.

Entre els seus alumnes cal destacar a Andreu Riera, Sebastiana Galmés, Maria Antònia Gomila i Bartomeu Mut. Aquest merescut homenatge comptarà amb l’assistència de Serafí Nebot, i oferiran el mateix repertori que en el primer concert que feren junts, quan eren adolescents. A aquest homenatge s’hi afeigeixen el Cor de Fartàritx dirigit per Carme Sánchez, Bartomeu Mut, Maria Antònia Gomila, Sebastiana Galmés i Francesca Sureda.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado