Miquel Oliver ha posat en marxa dins aquesta precampanya prèvia a les eleccions
Manacor: "Mi amigo Oriol" o la solidaritat itinerant de Maxi Calero. L'amic i veïnat de Junqueras . Aquest dissabte 23 el bar Can Nofre, a Fartàritx, va ser testimoni d'un acte polític atípic
Maria Antònia Vadell, exregidora i militant històrica de l'esquerra nacional, presentà Calero i li agraí el seu compromís i assistència. També hi ha intervingué Joan Gaià, responsable de campanya MÉS-Esquerra.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/03/2019 - 02:02:00
L'activista encoratjà els assistents a treballar per aconseguir un "ajuntament progressista a Manacor" i fer-ho "parlant amb tothom, escoltant a tothom i comptant amb tothom".

"Mi amigo Oriol" o la solidaritat itinerant de Maxi Calero. L'amic i veïnat de Junqueras . Aquest dissabte 23 el bar Can Nofre, a Fartàritx, va ser testimoni d'un acte polític atípic. S'hi aplegaren un centenar de persones per escoltar i conèixer el convidat especial de la nit, Maxi Calero. Calero, de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) amic personal i veïnat d'Oriol Junqueras és un lluitador pels drets socials i la república i impulsor de la campanya #FreeJunqueras. Nascut a Malcocinado, reivindica els seus orígens extremenys alhora que s'ha convertit en un ferm defensor de la independència.

L'acte, organitzat per MÉS-Esquerra està emmarcat dins l'activitat que la formació de Miquel Oliver ha posat en marxa dins aquesta precampanya prèvia a les eleccions de dia 26 de maig a l'espera de la presentació oficial de llista i programa que es farà en breu. L'activista encoratjà els assistents a treballar per aconseguir un "ajuntament progressista a Manacor" i fer-ho "parlant amb tothom, escoltant a tothom i comptant amb tothom".

Maria Antònia Vadell, exregidora i militant històrica de l'esquerra nacional, presentà Calero i li agraí el seu compromís i assistència. També hi ha intervingué Joan Gaià, responsable de campanya MÉS-Esquerra per les properes eleccions, qui expressà que "és imprescindible tenir un ajuntament al servei de les persones i no al servei dels interessos particulars". L'acte comptà, com no podria ser d'altra manera, amb l'assistència del candidat a la batlia, Miquel Oliver i la resta del grup municipal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


4
1
pere
muy bien mi gente, viva oliver
diego
cuernos a can lliro para una vez que es interesante se van a can nofre, la bobadas en la calle Ciutat
dolors
siempre igual, pensar en los problemas de manacor y menos catalunya del alma y por encima de vuestros padres y hermanos
santi
iros a cataluña tipejos