Idea però sense sentir-la. Emilio Roig construeix, després experimenta
Dissabte 20 d’abril a les 20 hores Compañia Flamenca Emilio Roig: L’espectacle En construcción incorpora i explora l'obsessió per fer, construir i ocupar el temps de l'ésser humà
Tot això, perquè desconeix que la font de tot està dins ell. L’espectacle reivindica la dispersió humana en el "com hauria de ser" que protagonitza l'actual societat per deixar-nos portar per la puresa i ingenuïtat de viure les relac
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/04/2019 - 02:05:00
Dissabte, 20 d’abril, a les 20 h. COMPAÑÍA FLAMENCA EMILIO ROIG. Entrada: 5 €. Podeu comprar les vostres entrades (sense enumerar) a: www.samaniga.es. L’espectacle En construcción.

Dissabte, 20 d’abril, a les 20 h. COMPAÑÍA FLAMENCA EMILIO ROIG. Entrada: 5 €. Podeu comprar les vostres entrades (sense enumerar) a: . L’espectacle En construcción incorpora i explora l'obsessió per fer, construir i ocupar el temps de l'ésser humà, obviant l’estar present, l'ésser.

La creació d'una idea però sense sentir-la. Emilio Roig construeix, després experimenta i així queda atrapat en l'experiència.

Tot això, perquè desconeix que la font de tot està dins ell. L’espectacle reivindica la dispersió humana en el "com hauria de ser" que protagonitza l'actual societat per deixar-nos portar per la puresa i ingenuïtat de viure les relacions humanes senzillament des del sentir. Xerrada amb la companyia després de la funció. DANSAMÀNIGA 2019- XV Temporada Internacional de Dansa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado